Uygulama webview bir uygulamadir . Toplamda 1.171 indirme almıştır ( reklam kesinlikle verilmedi) ve halen günlük olarak indirilmektedir. Suan 138 cihazda aktif durumdadır . Ve 700 e yakın kullanıcı kayıt olmuştur.
İsterseniz sistemi bir inceleyin.
Uygulama + Google play developer+ admob hesabı ( içerisinde 90+₺ var)+ onesignal hesabı vs velhasıl komple verilecektir. Uygulama ile ilgilenmedigim için indirme sayısı fazla olsa da , kalıcı kullanıcı sayısı azdır. Webview uygulamada kullanılan script şahsi kodlamadan oluşmaktadır , (sadece admin template vs ücretsiz dağıtılan bir scripttir.)
Domain ile beraber verilecektir. Emin olun ki domain de gayet hoş , akılda kalıcı ve getirisi olan bir domaindir .
Uygulama hiç ilgilenmememe rağmen günlük 1-5 ₺ arası gelir sağlamaktadır. Günlük 2 saat ilgilenme ile bile güzel kazançlar elde edebilir , yüzde 30 unu kullanıcıya dağıtıp kalan payı kendinize alabilirsiniz.
Sistemde su özellikler mevcuttur :
1) kullanıcılara Çekiliş düzenleme sayfası
2) kupon kodu ekleme ( kod değeri , kullanım limiti ayarlayabilme)
3) destek talebi sistemi
4) para çekme talebi oluşturabilme ( para çekme sınırı ayarlayabilirsiniz.)
5) bizimsms altyapısı ile smsonay , toplu SMS , destek talebi açıldığında cevaplandiginda SMS gönderebilir , para çekme talebi oluşturulduğunda SMS gönderebilir.
Ve daha bir cok ozellikler mevcut. Fiyat olarak ise , ben uygulama fiyatından vs anlamıyorum maalesef. Teklif verirseniz değerlendiririm. Fakat tutup da 100-200₺ teklif etmeyin . Unutmayalım ki sadece developer hesabı 150-200₺ eder. Saygılarımla.
Uygulama Google Play'de para kazan kelimesinde yer edinmeye başlamıştır.
Şuan site adresi değilde sadece uygulama linkini bırakıyorum.
Ciddi alıcılara aktif sitenin admin panelini ( hiç bir ayarı degistirmemek sarti ile ) gösterebilirim.
Uygulama adresi:
https://play.google.com/store/apps/d...=pro.mos.yonga