Konunun diğer mesajlarını okumadım, sağlık konusunda yanlış yönlendirme yapmak istemiyorum ancak;
Yıllar önce sol baş parmağımda uyuşma oldu, 1-2 günlük bir uyuşma. Daha sonra göğüs,omuz,kaburga bitimimde şiddetli ağrılar, yürümede sıkıntı. Bir sabah çok ciddi nefes darklığı göğüs ağrısıyla acile gittim. Uykudan uyandırırp, zangır zangır titretti. Kalp krizi geçiriyorum sandım. Konuşamıyordum dahi.
EKG, tahliller, akciğer röntgenleri vs. derken hem acilde, hem özelde kontrollerin sonucu: Kas ve sinir sıkışması. Yılda 1 sefer şansıma bağlı olarak bazen çok hafif 1-2 gün, en şiddetlisi 2 ay kadar süren kas ağrısı sıkıntısı yaşıyorum. Nedeni ise üşütme. Allah böyle bi ağrı yaşatmasın. Acı eşiği yüksek bi insanım, beni mahvediyor. Ben dikkatsiz bir insanım, pek önemsemem muhtemelen bu kötü huyum dolayısıyla iyice azdırdım. Bazen ağrı girdiğinde ilk 1-2 saat kıvrım kıvrım kıvranıyorum. Hayatım kararıyor. Aman rüzgar, soğuk, nem, klima esintisi bunlara dikkat edin. Hayattan soğutur.
Tabi tedavi konusunu yok denebilir, sadece dikkat edilmesi gerekiyor. Kas gevşetici, ağrı kesiciden başka ilaç veren görmedim. Efor-ağır kaldırmanın hiç bir etkisi yok. Hatta şöyle söyliyeyim, geçenlerde tatil sonrası hafif ağrım vardı fındık çuvalı taşıdım, ağrı o günden beri yok

Sevindirici kısmı ise göğüste hissedilen bu ağrının tehlikesiz bir durum olması. Tabi sizde hastanelerde emin olun bu durumdan.