Şimdi insan yazamadan edemiyor..

Be güzel kardeşim o güzel abine hangi enayi firmalar danışmanlık ücreti veriyor bilmiyorum ama boşa para verdikleri malum..

1. Ülkenin krizde olduğunu zaten bilmeyen yok. Şu teğet geçen kriz kaçıncı turu atıyor bilen yok..
2. Tefeci demişsin aylık %10 dan %25 faizle para veriyormuş ))... kusura bakma kahkaha efekti bulamadım.. Bu işlere bulaşmayın böyle bilmeden devam edin. Sadece şöyle diyeyim 5000 TL'nin tefeci faizi 45 güne %100 olduğunuda bilmeyen yok... 5 alıp 10 olarak ödüyorsun geriye ödeyemezsen katlarda katlar kısaca o iş sakat uzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak ama çok uzaaaaaaaaak durun... Cenabı Hak düşmanımı bile düşürmesin...
3. Gelelim ekonomi konusuna bu ülkede öğrencisinden emeklisine memurundan işsizine hepimiz SİYASET UZMANI ve EKONOMİST olmuşuz... Dolar filanca sebepten çıktı da, faizciler şöylede bıdı bıdı... yahu bütün dünya krizde... RESESYONlar kapıya dayanmış.. Herkes kendi poposunu kurtarmanın derdinde... nakit para dünyada sıkıntı.... dünya of harika hayatları gıcır olur biz krizde oluruz ne oluyor *** diyelim.. yahu ABD bile battım diyor, para babası yahudi İsrail masraf yapmayın diye yayın yapıyor. Çin paramın değerini düşürün uleeyn diye çığlık atıyor... TR ekonomisini gören göz bunları görünce nerede??? yada göremiyor mu?

Arkadaş öğrenci öğrencilik, memur memuriyetini kısaca hepimiz sadece işimizi DÜZGÜN, DOĞRU, DÜRÜSTÇE yapsak... Yalan dolan girmeden, milletin işine gücüne bakmadan sadece kendi işimize odaklansak BATMAYIZ....

4. Bu maddede canı yanacak çok arkadaş var.. SÖVMEYİN VİCDANLA DÜŞÜNÜN...

1800 TL - 2000 TL maaş alırken kredi kartına taksit diye IPHONE X alıp hava atmaya kalkan, yazın illa bodrumda tatil yapmazsam olmaaaaaz diyen, cixxx mekanlardan cıkamayan, arabasız adam adam değildir araba dediğinde X markadır diyip bu kol gibi benzin fiyatlarına ve saçma sapan kol/bacak karısımı vergilere rağmen araba alan ve maaşının 10 katı ekstre ödemeye kalkan arkadaş da bir zahmet 3-5 işte çalışmalı.... 1800 -2000 TL ile 8-10 bin tllik giderler ödemeye İKTİSAT biliminin babaları Adam Smith, Karl Marx, Hayek, John S Mill, Keynes'in yanına Buffet'ı koysan işin içinden çıkamaz abiler....

Öte yandan yenilen rüşvetler, satılan fabrikalar vs vs söylemeye kalkacak olan benım yurdum muhaliflerine de tam olarak kimse işini yapmıyor dediğim bu İktidar adamları kadar da muhalif vekili, danışmanı, il - ilçe başkanı, siyasetçisi, yazarı, ekonomisti, siyaset uzmanı profları vs vs var... bırakın burada biz Webmasterlar ülkemiz için en iyi siteleri yapalım hatta yetmez yeni yöntemler yapalım.. Wordpress, Wix malı götürür cunku adamlar zerre siyasetle uğrasmaz işine odaklanır.. Facebook, Instagram, Whatsapp, Telegram, Twitter ve daha nicesi malı götürür ülkelerinin siyasetine karışmaz bzen ülkeler onlara karışır ama sonuçta milyar dolarları götürür... ya biz Türk İnsanları ????
Lafa gelince hepimiz Zuckerberg'iz icraatte ne olduğumuzu yazmak ban sebebi olabilir Zuckerbergden yürüyün

NOT : Ne yandaşım ne muhalif... sadece Realistim... Ekonomi kötü durumda kabul... ama bizi batıran ne faiz lobisi, ne eyyyyy avrupa ne eyyy amerika... bizi batıran yalan dolanla iş yapmak, kendi işimizden çok milletin işine bulaşmak, her bi halttan anlıyor olmak, bilmemeyi ayıp görüp ne öğrenecem daha doğarken öğrendim demek.... gün 24 saat 12 saati ya face ya r10 ya benzeri yerde gecer ama yılda 12 saat okumakta geçmezken 1999-2001 krizinin hatalarını ilk önce 1991 de yapmışken tekrarını 2014'de yapıyorsak biz daha çooooooooooooook krizler görürüz.. iktidarcısı da muhalifcisi de kusura bakmayacak biz bu krizleri daha çoooooooooooooook hakederiz...

ne demiş atalarımız: NUSH İLE USLANMAYANI ETMELİ TEKMİL, TEKMİL İLE USLANMAYANI HAKKI KÖTEKTİR. Bu kötek 21yy da ekonomik krizdir...