Konuyu nereye açıcağımı bilmediğim için buraya açtım, Yetkililer taşıma işlemi yapa bilirsiniz

Aracımda elektrik problemi vardı örnek frene basınc müzik çaların kapanıp açlması
ve sola dönme sağa dönme düğmesini basıncada aynı şekilde müzik çalar kapanmakta ve elektrik sistemi yavaşlamakta
bu sorun yaklaşık 6 ay devam etti ve daha sonra araba çalışmaz hale geldi, daha sonra ustaya götürdüğümde araba şarj dinamosu bozuk olduğunu söyledi
açtı söktü geri taktı araç çalıştı daha sonra gine araba çalışmamaya başladı ve bana araba şarj dinamosunun sargı tellerinin yandığını belirti buda ayrı bir ilginç durum
Bende dinamo tamir ustasına götürdüm 95 amper olarak orjinal bir şekilde sarma yaptı ve 1 aydır sorunsuz kullandım eskisinden daha iyiydi
ve az önce aynı sorunlar gine başladı frene basınca ışıkların zayıflaması çamı acıp kapatınca müzik çaların kapanıp açılması sürekli

Azerbaycanda yaşıyorum ve hangı ustaya götürdümse biri + diyorsa diğeri demekte demekte
bu arabanın derdi ne fikri olan varmı artık iyice sinirim bozulmaya başladı şimdi bilmiyorum belki gine şarz dinamosu yanmıştıryarın belli olacaktır ustaa götürünce
fikri olan varmı hadi diyelim şarz dinamosu gine arızalı buna sebep olan etken nedir çıldıracağım

Araba marka model bilgileri
Hyundai coupe 2003 /v6 2.7 benzinli