Merhaba r10 ailem. 2 gündür bir sorun yaşıyorum. Acaba daha önce bu durumu yaşayan birisi varsa bir önerisini alabilirim.
Yaklaşık olarak 2 gündür sol kolumda bileğe kadar bir uyuşma var. Bu uyuşma genel olarak serçe parmağımı ve yüzük parmağımı etkiliyor. Orta parmak ve diğer parmaklarda herhangi bir sorun görünmüyor. Bununla beraber artık psikolojik midir nedir tam bilemiyorum sol göğüsümün üstünde ağırlık hissediyorum arada bir hafif iğne batması gibi bir şey hissettiğim oluyor. Bunların kaynağı sizce ne olabilir? Özellikle uyuşma nedeni
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
EDİT: 26 Ağustos'da açtığım bu konu üzerine neredeyse 2 hafta geçti. Sol parmaklarımda hala uyuşma devam ediyor

Kardiyoloji, Nöroloji ve Fizik Tedavi bölümlerine göründüm. EMG raporuna göre uyuşmanın nedeni dirsek bölümünün hemen altında meydana gelen sinir sıkışmasıymış
Şu an ki mevcut durumum böyle. Dirsekliğim değişecek siparişini verdi. Tam kolu sarabilen bir dirseklik alacağım.
SSK kaydım yok. İnanın cebimde para olmasa hastanede kimse seninle ilgilenmiyor. Sıra alıyorsun, doktor yanına giriyorsun vezneye uğramadan bakamıyoruz diyorlar. Sol kolda meydana gelen uyuşma bana maddi olarak çok ağıra patladı. Bileklik nedeni ile içerik de yazamıyorum. İyileşene kadar iş alımım kapalıdır. Buradan geçmiş olsun dilekleri ileten herkese çok teşekkür ederim