Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Satın aldım bakalım artık şans işi, hayırlısı olsun. Zaman ayırdığınız için çok çok teşekkür ederim. İyi kalın.

Dalale adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fix 3 gün, ek süre isterseniz sanırım bir 3 daha yani ek sürede panelden isterseniz 5-6 gun surenız oluyor her şeyini a-z değerlendirirsiniz bu sürede
Minifirsat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Günde binlerce saat satıyor ydnsaat şikayetler normal sahipleri Darıca'da komşumuz olur sağlam adamlar.
Engin07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
26 şikayet yer almış attığınız sayfada. Bu kişilerin firmayla alış-veriş yapıp yapmadığı belirsiz.
https://www.n11.com/magaza/ydnsaat
Buda N11'de yer alan mağazanın profili. 8618 değerlendirme yapılmış ki bu değerlendirenler sadece onun dışında yaptıkları satışlar ayrı. Değerlendirmek için üren almanız da şart olduğuna göre mağazadan, 8600+ değerlendirmede %98 olumlu ortalamaya sahip bir satıcıya da güvenmemek anlamsız bana kalırsa Resmi Apple Store'un oranı daha düşüktür muhtemelen, oranlara bakılırsa kusursuz bir satıcı.
Cooper34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yataydeli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam işine yarar mı bilmiyorum ama resmi google de ara yapıp başka satan var mı bakabilirsiniz.
Tatoğlubilişim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Açıkçası mağazanın olumlu geri bildirim puanları görünce kendi firmamdan utandım . ( memnuniyet oranı kendi firmamdan daha yüksek )

Gözünüz kapalı alabilirsiniz ek olarak , paranız ürün size teslim edildikten 3 gün sonra satıcı hesabına geçiyor . Yani onay vermezseniz saati geri göndererek direk tutarı n11 tarafından iade alıyorsunuz .