Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Satın aldım bakalım artık şans işi, hayırlısı olsun.

Zaman ayırdığınız için çok çok teşekkür ederim. İyi kalın.
Fix 3 gün, ek süre isterseniz sanırım bir 3 daha yani ek sürede panelden isterseniz 5-6 gun surenız oluyor her şeyini a-z değerlendirirsiniz bu sürede
Günde binlerce saat satıyor ydnsaat şikayetler normal sahipleri Darıca'da komşumuz olur sağlam adamlar.
26 şikayet yer almış attığınız sayfada. Bu kişilerin firmayla alış-veriş yapıp yapmadığı belirsiz.
https://www.n11.com/magaza/ydnsaat
Buda N11'de yer alan mağazanın profili. 8618 değerlendirme yapılmış ki bu değerlendirenler sadece onun dışında yaptıkları satışlar ayrı. Değerlendirmek için üren almanız da şart olduğuna göre mağazadan, 8600+ değerlendirmede %98 olumlu ortalamaya sahip bir satıcıya da güvenmemek anlamsız bana kalırsa

Resmi Apple Store'un oranı daha düşüktür muhtemelen, oranlara bakılırsa kusursuz bir satıcı.
hocam işine yarar mı bilmiyorum ama resmi google de ara yapıp başka satan var mı bakabilirsiniz.
Açıkçası mağazanın olumlu geri bildirim puanları görünce kendi firmamdan utandım . ( memnuniyet oranı kendi firmamdan daha yüksek )
Gözünüz kapalı alabilirsiniz ek olarak , paranız ürün size teslim edildikten 3 gün sonra satıcı hesabına geçiyor . Yani onay vermezseniz saati geri göndererek direk tutarı n11 tarafından iade alıyorsunuz .