Facebook Sayfa ve Profilleriniz İçin Kişiye Özel Kullanıcı Adlarını Sizin için Alıyoruz
Paylaşamadığınız Web Sitelerinizin Engelini Kaldırıyoruz
Facebook Grup Satışlarımız Bulunmaktadır

-------------------------------------------------------------------------------------

Paylaşamadığınız Web Sitelerinizin Engelini Kaldırıyoruz

Tüm Çalışmalarda Kesintisiz Olarak Geri İade Mevcuttur
Sizler İçin Elimizden Gelenin En İyisini Yapıyoruz
Yaşadığınız Sorunları En Kısa Sürede Çözüyoruz
Bizimle Çalıştığınız İçin Teşekkürler
Ayrıntılı Bilgisi İçin Pm İsteyebilir veya İletişim Seçeneklerini Kullanabilirsiniz

GENEL KURALLAR
İş vermeden önce 2. Kişilere İş Vermeyiniz. Bundan Doğacak Tüm Sorumluluk İşi Veren Kişiye Aittir.
İşlem Gizliliği İçin Görseli vs Paylaşmıyoruz.
İllegal işlemler kesinlikle yapılmamaktadır. lütfen teklif dahi etmeyiniz

Güler Yüzlü Müşterilerimiz

netapidll adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
30 dakikada domaini spam listten çıkarttı kendisine teşekkür ediyorum

PashaMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir saat sürmeden domain engeli kaldırıldı teşekkürler

alperxx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaştan hizmet alacağım durumun neticesini iş sonu bildireceğim. Teşekkürler.
alperxx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Edit:
Herkes 24 saat içinde demiş, benim işi 1 saat içinde halletti arkadaş. Teşekkür ediyorum kendisine.
baranglr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hizmet alındı. Hızlı ve sorunsuz. Teşekkürler

Vmedyam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 Saat gibi muazzam bir sürede link engelimiz kaldırıldı. Kesinlikle tereddüt etmeden çalışabilirsiniz!

ecloud adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşımız işinden son derece iyi anlıyor ve kısa sürede sorunumuzu çözdü, gönül rahatlığı ile çalışabilirsiniz.

Padre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Web sitemin Facebook engelini bir kaç saat içerisinde kaldırdı. Bu kadar kısa sürede açılacağını tahmin bile etmiyordum. Kendisine çok teşekkür ediyorum.

RaXeS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşla çalıştık yeni aldığım bir site banli çıkmıştı sağolsun kaldırdı banı.

Ragor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşlem yaptırılmıştır 24 saat dolmadan ban kaldırılmıştır. Ellerine sağlık.

Harken adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5 aydır uğraşığım facede ve instagramda banlı olduğum sitemi 1 gün içerisinde banını kaldırmıştır çok mutlu oldum kendisine teşekkür ediyorum aldığı ücretin hepsini hakkediyor eline sağlık canı gönülden güvenebilirsiniz.

Otlmz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaş 2 günde facebook engelini kaldırdı ellerine sağlık.

bluemen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
12 saatten daha koşa zamanda Domain engelini kaldırdı
bluemen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok tşk ederim parasını hakkını veren ender kişilerden birisin
xbased adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
10 adet sitenin engelini kaldırmak için anlaşılmıştır.

Ek olarak 8 site daha eklenmiştir toplamda 18 web sitesinin engeli kaldırılmıştır

olcdgn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tuncay hocam bizim için çok kritik olan bu konuyu çözdüğünüz için teşekkür ederim. Sayenizde çözüldü size gelmeden gitmediğimiz ulaşmaya çalışmadığımız kaynak kalmadı bir tek siz çözebildiniz. emeğinize sağlık

_Furkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Facebook banlı bir domainim için hizmet aldım ban açıldı teşekkür ediyorum kendisine.

kavasbicer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
teşekkürler hocam website engelini kaldırdı

_Furkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2. kez çalışma yaptık ve 2. siteninde engelini kaldırdı. Teşekkür ediyorum kendisine.

mersinlix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş sağolsun 24 saat dolmadan Facebook engelini kaldırdı. Aylarca uğraştığım işi çok kısa sürede halletti. Güvenilir ve ilgili biri.

CraweL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 Adet Url engeli kaldırılmıştır.İlgisi için çok teşekkür ederim kendisine

Mornet16 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş ile anlaştık ve birkaç gün içerisinde sorunumuzu giderdi sağolsun. Ticaret yönünden güvenilir ve işinin ehli birisi.

garajkayseri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşımız gerçekten bu işte uzman. Facebook tarafından engellenen linkimizi 1 hafta olmadan kaldırttı ve kaldırılan linkten dolayı kapanan facebook grubumuz geri açılmış oldu. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.

kazimgol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir kaç kişiye Facebook tarafından engellenen sitemi çözmesi için irtibat kurmuştum hiçbiri başarılı olamamış ve sorunum devam etmekte idi bir arkadaş aracılığı ile kendisinin bu işi yaptığını öğrendim ve kendisi ile irtibata geçtim 2 gün içerisinde sağolsun durumu çözdü banı kaldırdı.Kendisine burdan teşekkür ediyorum gerçekten güvenilir kişidir

MaviAys adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tuncay Hocam bu işte gerçekten uzman birisi. Günlerce uğraştığımız ve çözemediğimiz link engelimizi, 2 gün içinde çözdü. Eline ve emeğine sağlık.

dugunfotografcisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
24 saat içerisinde link engeli kaldırılmıştır. İlgi ve alakasından ötürü kendisine teşekkür ederim...

OguzTML adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Facebook link engeli için çalışma yaptık hızlı sonuç aldık tekrar teşekkür ederim.

Catabay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Engelli sitenin engelini kaldırmak için bugün anlaşma yaptık bir kaç saat sonra hızlı bir şekilde sitenin engelini açtı. Eline sağlık.

netsandijital adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 tane web sitemin engeli facebook'tan kaldırılmıstır çok hızlı oldu ellerine sağlık @tuncayculha;

Alshain adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sitemin Facebook Engelini Kaldırdı. Gayet Başarılı.

ByGonzi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkürler iş verildi 1 2 saat içinde engel kaldırıldı

ufoss adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tesekkur ederim 1 gun icinde facebook ve instagramdan engeli kaldirdi

goodajans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hızlıca iş teslim edildi. Teşekkürler

Toker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş çok hızlı 7 saat içerisinde domainimizi aktif etti.

blgkgn24 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ultra hızlı hizmet. 12 saat olmadan engeli kaldırdı arkadaş. Emeğine sağlık, teşekkür ediyorum.
blgkgn24 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güvenle çalışabilirsiniz.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
teşekkürler hocam saolun.

Aranan Etiketler
#Facebook domain link engeli kaldırma #Facebook Engellenen Site #Facebook Engellenen Siteyi Spamdan Çıkarma #Facebook engelenen url #Facebook Bağlantı Engellendi sorununun çözümü #Facebook’ta Engelli Domaininizin Engelini Kaldırın #Web sitem facebookta spam yemiş #Web Sitem Facebook'ta Engellendi #Facebook Engellenen Siteyi Spamdan Çıkarma #Facebook instagram engellenen site