Merhaba, oturduğumuz bina yeni ve 20 daire var. Yaklaşık 9 ayda üstün çabalar sonucunda binaya fiber altyapı geldi. Daireye kadar fiber var. Eve internet bağlatmak istiyorum fakat türk telekom son seçeneğim oldu fiyatlarından dolayı yaşadığım problemleri sıralıyorum ;

1. başvuru ;
Oris telekom : port yok dediler (türk telekom port paylaşmıyormuş bunlarla, siz onlardan alın sonra hattınızı bize taşırız dediler.)

2. Başvuru ;
Millenicom : internetten başvuru yapıldı, sözleşme geldi imzalandı kargoya verildi 2 gün sonra türktelekom tarafından altyapı yok dönüşü yapıldığını söylediler ve olmadı. (Yani türktelekom fiberi bunlarla da paylaşmadı)

3. Başvuru;
Dsmart ev interneti : Komşum tv paketi ile birlikte kotalı internet almıştı, 2 gün içinde kuruldu. Fiyatlar uygun geldi burdan almak istedim, başvuru kurban bayramı öncesinde yapıldı 5 iş günü içerisinde kurulacak dendi şuanda 8. iş günündeyiz herhangi bir dönüş yok aradığımda talebinizi oluşturduk öncelik size verilecek deniyor.

4. Başvuru ;
Süperonline : Süperonline fiberde sadece kendi altyapılarını kullandıklarını söyledi.

5. Başvuruyu yapacağım bu sefer yine türktelekomun eline düştük Jet kampanya adı altında 12mbps olan bir paket var fiyatı 89.90 + 6tl lik modem ücreti 27 ay taahhütü var ilk 6 ay 2 kat hız alıyorsunuz yani 24 alıcam.
12Mbps fiber hız ne durumda olur altyapım 100 destekliyor ?