Meftun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Butun urunler yerine bir kategori ile baslayabilirsiniz. Mesala akilli telefon kategorisi gibi. Google indexlerine gore 3.800.000 urun gorunuyor. Her urun icin en az 2 yorum olsa (bir tane akilli telefona baktim 112 tane yorum var, urun sayisi x2 yorum sayisi olacak. Eger projeyi hostingde barindirmayi dusunuyorsaniz cok buyuk hata yaparsiniz. Ayrica direk db'den calismakta sikinti olur. Mutlaka Elastic gibi teknolijler kullanmaya ve cache sistemi kullanmaya mutlaka ozen gosterin. Hatta imkan var ise Varnish bile kullanin. Ayrica butun urunlerin cekilemsi zor olacakti, cunkui hepsiburada bir sure blocklar ipleri diye dusunuyorum. Bu yuzden ekstra olarak proxy gideriniz olacaktir.

Baslangic icin bu kadar gideri almak yerine populer kategoriler uzerine calisma yapmanizi tavsiye ederim. Mesala silikonlu telefon kilifi diye urun gordum Bu tarz kategorileri basta eleyebilirsiniz.
Her öneri benim için oldukça değerlidir.İlginiz için teşekkür ederim. Bu önerileriniz beni çok mutlu etti, bu önerilerinizi baz alarak projeyi daha şekillendireceğim.