AlperDemircan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
( Lpg de o suyu kullanıyor, ısı ayarı için gidip dönen bir sistem var. Herşey normal olsa akü - kutup başını söküp bir süre sonra takınca lpg ayarları da sıfırlanıyor ama sizin durum farklı. Suyun komple tahliyesinden sonra iyi bir temizlik şart, diğer arkadaşın da dediği gibi temizlik sonrasında da antifriz koyunca dumanlar yükselip temizleyecek ama zayıf yerlerden sızma yapıp kaçabilir. Lpg ayar için bir site var 100 liraya program ve kabloyu veriyor, ben uzun zamandır ayarlarımı da kendim yapıyorum. Ama sizin önce mevcut durumları çözüp, sonra diğer sıkıntılara bakmanız gerek. )
AhmetBOZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizin lpg sisteminizdeki arıza farklı, soğutma sisteminizdeki arıza başka. Çok fazla alakası yok ama dolaylı olarak birlikte çalışıyorlar.
LPG niz devreye girdiğinde stop ediyorsa bence yakıt problemi yaşıyorsunuz. Ya enjektörlerde, ya regülatörde ya da rölanti ayarında problem var gibi. Eminim büyük masraflar çıkarmayacak çünkü parçaları genelde ucuz oluyor.

Ama radyatör suyu yukarıdaki arkadaşların da dediği gibi önemli çünkü hat üzerindeki paslanmalar suyun yürüdüğü yerlerde en az bir noktada o kapalı hattı patlatacak. Şimdilik antifiriz veya türevi katkı maddeleri kullanmayın, en yakın zamanda götürüp temizletip kesinlikle kompresyon testine sokun. Allah korusun devir daim durduğu anda en iyi ihtimalle contayı yakarsınız. Farketmez devam ederseniz blok, piston, üst kapak kısacası motoru elden geçirmek gerekebilir. Önceliğiniz bu arıza olmalı bence.

Geçmiş olsun
fikirdanis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam araç seni yolda bırakacak diyorum.
sebep motorun tozlu olması değil radyatör su deposundaki motordan dönüş suyu hortumundan kaçak yapmış bunun sebebi su basıncı suyun paslı kışın antifriz falan konulmamış.

radyatörcüye git komple söküp temizlesin tesisatı petekleri hortumları değiş muhakkak çünkü bu basınç başka hortumlara da zarar vermiştir. lpg hortumlarına bile zarar vermiş olabilir bakılması şart
ytkeskin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sorunun gaz kelebeginden kaynakli arkadasimin basina gelmisti. 50 liraya temizletttir istedigin gibi takir takir bin.
Hdokumaci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O zaman sorun motorda değil. gaz ile ilgili. sorunu lpg'ciye git anlat benzinde iyi ama lpgde sıkıntı var de. onlar yapılması gerekeni yaparlar. bu arada sanayide hemen karar verme. *********** çok haberin olsun.
adam hemen demiş subap diye kafadan 2bin TL masraf en az.. Allah korkusu kalmamış millette valla..

bu arada kış geliyor motor suyunu değiştir antifiriz de çok koydurma eski arabalarda faydadan çok zarar verir.
AlperDemircan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam motor suyunu en son ne zaman değiştiniz? Çamura dönmüş olduğu gibi, antifriz koyun bence artık, geç bile kalmışsınız gibi.
Hdokumaci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam senin araba conta yakmış olabilir. soğutma suyu ile yağ karışmışa benziyor. bu durum hiç hayre halamet değil.

gaz konusunda da benzinde de aynı problem varsa subaplar düşünülebilir ama benzinde iyiyse subapta sorun yoktur. gaz ayarı gaz filtresi gibi durumlara bakılması gerekir. bunun için bir lpgciye götürmen gerek.
Arkadaşlar merhaba. Hepinize ilginizden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.

Bugün sanayiye gittim ve " tüp sistemindeki akım ile ilgili " olduğu söylendi. Zayıf akımmış ama aracımdaki sistemin bu araca uygun olmadığı iletildi. Değiştireceğim ve sıralı sisteme geçiş yapacağım.
Önce motor ustasına götürüp benzin modunda bir sıkıntı var mı onu kontrol ettireceğim sonrasında da arkadaki tüp tankı yeni ( 2017 ) olduğu için sadece ön taraftaki değişim işlemlerini yaptırıp ATİKER marka sıralı sistem tipine geçiş yapacağım.
Motordaki inceleme hariç atiker sıralı sistem için 1150 TL ( 12 taksit ) fiyatını verdiler ( en uygun olanı bu ).

Tek nokta sistemi bu araçlar için uygun değilmiş, Doğan - Şahin tipi araçlara takılıyor hocam bu sistem dediler. Arkadaşların bahsettiği gibi patlama yapar bu dediler.
Rabbime şükürler olsun bu zamana kadar öyle bişey olmamış iyi ki bende hemen değiştirtmeyi düşünüyorum çünkü bu 2. el piyasasında 2 bin liraya yakın para verip sorunsuz bir araca binmek biraz imkansız gibi duruyor. Bu aracı 16.000 Liraya almıştım 2017'de ve çalışmayan aksamı hiç yok arabanın gayet güzel bir araba memnundum, masrafsızdı yani.

Hepinize ilgili yorumlarınız için tekrar teşekkür eder; bu konuda sıkıntı çekecek başka arkadaşlar varsa onlarında tek nokta tüp sistemi varsa mutlaka bir ustaya götürmelerni öneririm.

Tek nokta diye 2-3 firma bakmadı bile. Sıralı sistem en iyi yöntemmiş bu tip konular için.

İyi çalışmalar.