3 içerik ile böyle bir değer kaybı pek mümkün değil. site değer kazanırken bu 2 içerik zaten yayındaydı. sitenin değer kaybına üçüncü içerik neden oldu diyorsak kaldırayım içeriği düzelsin ama o kadar basit değil. değer kaybeden anasayfa, eklenen içerik alt sayfa.
menüdeki sayfalara verilen linkler nofollow hocam, sayfaların kendileri değil. belirttiğiniz şekilde makaleler yüksek kelimeli olarak zaten oluşturuldu ancak yayınlanmadı. çünkü eski değer kaybı yine nüksetti. belirttiğiniz bazı sitelerden link alınabilir ancak sitedeki değer kaybından dolayı çok faydalı olmayacaktır.
sitedeki değer kaybına yönelik bir tespitiniz var mı? şundan değer kaybetmiş olabilir diye. ciddi bir sorun görünüyor mu?
Sitedeki değer kaybının menüdeki nofollow bağlantı türünün sebep olduğunu düşünüyorum. Büyük bütün siteleri incelediğimde menü kısmında anasayfa ve blog kısmına nofollow vereni hayatımda hiç görmedim. İçerikleriniz girilmiş olsa sayfaları tek tek inceleyebilirdik. Site içerisinde anasayfa ve blog kısmı nofollow kaldırılıp düzeltilerse yerine geleceğini düşünüyorum. Robots.txt kısmındaki .gz kısmı kaldırılmalı. Benim tespitim bu yönde kendim olsam uygular test ederdim.