Alayına isyan reis şarkısını dinlerim. Moralim bozulduğu zaman açarım iki tane bira içerim. O gün komple içimi dökerim. Sonra ertesi gün gene çalışmaya devam ederim.
Çalışırken müzik dinlerim mutlaka.
Üzerimde inanılmaz tembellik var şu aralar. Bol bol gezmek istiyorum. Para pul zerre umrumda değil.

Lakin kafamda bi makine var. Brother GTX diye tişörte baskı makinesi. 160bin tlcik birşey . Acaba nasıl bir çalışma yöntemi izlesemde o makinayı kredi çekmeden alsam diye yol haritası arıyorum kendime. O makinayı alınca tamamen tekstile yönleneceğim.Malum Denizliliyim. Bu yüzden bu makineyi alıp eve kurup web sitesi üzerinden tasarımlarımı satmak istiyorum.
Şuan hali hazırda websitem var bardak vs satıyorum ama tabi tişörtte olsa fena olmaz .
O makinenin resimlerine falan bakıyorum. Hergün o makineyle ilgili videolar izliyorum daha çok motive oluyorum

Güncelleme: İnsanlara güvenemediğim için evlenemiyorum. Hiçbir kadınla konuşmak içimden bile gelmiyor. Şimdi kim uğraşacak kızla konuşmaya çalış falan. Hadi evlendin diyelim karın seni aldatır. Boşanırsın ömür boyu nafaka ödemek zorunda kalırsın.Evlilik güzeldir lakin güven olacak. Kaldı ki sevgili hayatında bile karşımızdaki insan iki kavgada ayrılmak istiyor. En iyisi kendi başına yaşamak. Evli olupta mutsuz olan birsürü arkadaşım var. Boşanmanın yoluna bakıyorlar. Birde evlenirken gireceğim borçlarla makine alırım .