Merhaba arkadaşlar.

Bugün aracımda lpg ile ilgili bir problem yaşadım. Arabam 1998 Model Fiat Marea 1.6 ELX

Yarım saatlik bir mesafeye gittim ve araba 1 kere trafikten dolayı fan açtı ( motor ısınmasından dolayı ) ve arabayı bıraktım yaklaşık 30 dakika sonra da arabaya geri bindim.
Benzinde çalışıyor arabam ve 3500 devire gelmesi için boşta gaza bastığınızda tüpe geçiyor. Bu sistemin adını bilmiyorum nedir ne değildir ama, yaklaşık 1 km gittikten sonra arabada tüp bitmiş gibi bir kasılma oldu bende kırmızı yanınca gösterge dedim tüp bitti herhalde. Benzine aldım, Shell'e kadar geldim ve orada lpg deposunu doldurdum. Arabayı tüpe aldığımda çalışmadı motoru kapattı stop etti yani. Biraz denedim yine aynı yaptı.
Sanayiye gittim pazar olmasına rağmen usta görünümlü bir eleman abi bunlara bu tip lpgler zarar veriyor dedi neden bunu taktılar anlamadım dedi. Bana göre boş yaptı çünkü. 2 muayene atlattım yaklaşık 35.000 km gittim ve böyle bir sorunu yeni aldım bu zamana kadar da hiçbir usta bişey dememişti bu eleman uğraşamam şuan tekim dedi ama detaylı bakmak lazım dedi.
Bilginiz varsa bakabilir misiniz?
Subaplardan olabilir dedi 1 arkadaşım ama alakası var mı yok mu bilemedim.
Geçen günde sabah 8 gibi yaptı sonra park ettim akşam 5'de bindiğimde sorun yapmamıştı. 4-5gün sorun yaşamamıştım ama fan açmasından filan böyle olunca dikkatimi çekti.

İlgili video aşağıdadır.

https://www.youtube.com/watch?v=ZatYK97J_AM

Bi de motor suyunda bu şekilde bir çamur gibi su atması vardı

Neden olabilir sizce?

Teşekkür ederim şimdiden.