anasayfada 1000 kelimeden uzun içerik var, makalelerin herbiri de 700-800 kelimedir.
sıralamada geriye düşmeyi anlarım, bu sıralamadan tamamen gitmek ve rekabeti az olan bir arama bu.
biraz ezbere bir yorum olduğunu düşünüyorum. sizin demenize göre sitede anahtar kelimeleri kaldırırsam site düzelir. ben kesinlikle bunun sonuç vereceğine inanmıyorum ama isterseniz denerim. sizde kendiniz görürsünüz. anahtar kelimeden başka birşey olmayan siteler biliyorum anasayfasında. bir sayfada 100 tane etiket biliyorum. siz anasayfasında 1000 kelime içerik olan siteye spam yapıyor diyorsunuz. bakın siteye SORUN BU deyin bende hak vereyim size. bugüne kadar yüzlerce site yaptım böyle bir saçmalıkla ilk defa karşılaşıyorum. sorunu çözemiyorum, bunun için yardım rica ettim.
Kendiniz söylüyorsunuz işte... İçerikler 700-800 kelime civarında ve sadece ana sayfadaki içerik 1000 kelime diyorsunuz. Demek ki Google yeterli görmüyor bunu. Bir diğer durum anahtar kelime yoğunluğu. Eğer yazı uzunluğuna göre gereğinden fazla anahtar kelime kullandıysanız yazı içerisinde bu da bir sıkıntı. Madem 2-3 içerik eklendiğinde ön sıralarda oluyorsunuz diğer içerikleri eklemeyin? Ekleyecekseniz birleştirip ekleyin veya uzatmaya çalışın ama yine anahtar kelime yoğunluğunu göz önünde bulundurun. Nokta atışı bir şey bekliyorsunuz cevap olarak ama deneme yanılma yapmanız çok daha doğru olacaktır. Hatta yok yere alan adı falan değiştirmiş olabilirsiniz. Tekrar söylemem gerekirse problem eklediğiniz içerikler. İçeriğin fazla olması önemli değil Google'ın içerikleri kullanıcıya değer katabilecek şekilde değerlendirmesi önemli.