venomm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam vallaha elleriniz dert görmesin bu kadar uzun yazıya gözlerim hiç ağrımadan okudum.😊 insanın okudukça okuyası geliyor o kadar akıcı ki muhteşem vallaha
tesekkürler hocam güzel mesajin icin pek uykum yok, is de yok yarin o yüzden yaziyorum. Bazen cümlelerim anlasilmaz olabiliyor, nedense devrik cümle yapisiyla düsünüyorum ve yaziyorum o yüzden bazen okuyunca anlasilmaz gelebiliyor yazdiklarim düzeltme ihtiyaci duyuyorum.. Aslinda konulari acma amacim "beyin göcü" tesviki degil ama öyle algilanabiliyor, en azindan ben öyle algilardim. Onla ilgili haberlere baktim da 250 bin civari okumus kisinin yurtdisina gittigi söyleniyor.. Ben de ülkemde yasamayi isterdim ama gün gectikce daha da sogudum maalesef. yoksa savunma sanayisinde bogaz tokluguna bile calismaya raziyim ancak kafa yapisi dar olan insanlarla anlasamam..

Konunun da yurtdisi odakli gitmesinden ziyade, kendini yazilim alaninda gelistirmek isteyen arkadaslara tavsiye vermek amacli actim ama buraya evriliyor.. tesekkürler tekrar