logopedist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostum bende kısa süre önce bu araştırmaya girdim. Butik tarzı wp tabanlı bir e ticaret sitesi için. Araştırmam sonucunda turhost veridyen ve güzel hosting arası kaldım. Turhost çok pahalı olduğu için eledim. Veridyen 2 cpu ve 2 gb ram ile güzel bir seçenek. Tek site için olabileceğini düşünüyorum ama ben birden çok site barındırmak istediğim için reseller paketlerini tercih ettim. O sırada güzel hostingin bayram kampanyası ile reseller aldım. Memnunum, en güzel yanı hızlı destekleri. 1 cpu ve 2 gb ram kullanımı var. Prestashop kullanmadım. Tavsiyem veridyen de bir aylık hosting alıp tema ve uygulama ile deneme kurulumu yapman. Zaten aylık fiyatları oldukça uygun denemekten zarar gelmez
Önemli bir not, veridyen yakın zamanda bir kampanya yapacaklarını söylediler, aklında bulunsun.

Edit: Natro tavsiye etmiyorum. Hakkında birçok kötü yorum okudum.
Maalesef natro beni de çok üzdü. O yüzden arayışa girdim. 2 gündür 500 internal server hatası ve timeout hatasında bana bir çözüm üretemediler. Müşteri hizmetleri çok kötü. Teknik bilgisi olup çözüm üretecek bir muhattap yok.

Veridyen bayağı iyi gözüküyor ssl de var. 2 gb 2 cpu.

Alıp deneme için vaktim kalmadı. Natroda süre bitiriyor tekrar yenilemeden kurtulmam lazım.

Veridyenin bağlantı hızları nasıl acaba? Bilginiz var mı? Site seri çalışsın istiyorum.