Böyle bir şart (ilk) forumun kurallarında da var diye biliyorum. Zaten +/- bahsetmemiş. Hatta geçenlerde bununla ilgili bir konu açılmıştı modlardan biri de forum kurallarından söz etmişti yanlış hatırlamıyosam. Bundan doğal ne var hocam
burası bir ticaret forumu ve bende genel anlamda ticaret için buradayım. dolayısı ile yaptığım ticaretlerde eğer olumsuz bir tavrım veya davranışım varsa olumsuz ticaret puanı kullanılabilir veya hizmetimden, alışverişimden, ticaretimde v.s memnun kalanında olumlu yönde ticaret puanı kullanmasını isterim ki bu en doğalı zira bir çok kategoride konu açabilmem için ticaret puanına ihtiyacım var. başkaları gibi özelden ticaret puanı dilenmek yerine bu yöntem bana daha sağlıklı geldi

(forumu epeyce karıştırıyorum)
Mesele ticaret puanı istemeniz değil ticaret puanı kullanmayanlara -trade vereceğinizi söylemeniz. Gözden kaçabilir, ticaretinizden memnun kalmayan biri -trade vermek yerine hiç bir değerlendirmede bulunmak istemiyor olabilir ya da -trade hakkını kullanmak isteyebilir bu sebepten kimseye -trade veremezsiniz.
Daha doğrusu etik olmaz