Elimden birşey gelmiyor, Allah yardımcın olsun dostum
Allah razı olsun hocam.
Hocam Enpara kredisine başvurun hesabınız varsa. 😊 Umarım işleriniz bir an önce yoluna girer.
Enpara var sürekli giriş çıkış oluyor ama 1.5bin bile vermedi.
Son zamanlar gerçekten herkeste benzer durum var. Eskiden çok güzel işler alırdık şuan kimsede para yok. bende çalışmıyorum bir süredir 3-5 le geçinmeye çalışıyoruz bakalım nolacak halimiz.
Aynen öyle hocam Allah herkesin yardımcısı olsun, kimsenin elinden bişi gelmiyor artık.
Maalesef ki herkesin ekmek yediği piyasalar şuanda bitik durumda allahım herkese yardımcı olsun...
Allah razı olsun hocam.
Bu günlerde geçer elbet üstad. Sabır sabır sabır keşke imkan olsa da yardımcı olabilsek.
Düşünmeniz yeter hocam Allah razı olsun.
2000 tl ödenmeyecek bir borç değil biraz sabır ve gayret Allah yardımcın olsun kardeşim
Sabır ediyorum herşeye koşuşturdun ama dediğim gibi piyasa gerçekten vahim durumda bunada büyük küçük şirketler kurumlar katılınca alacaklarını direk icra ile almaya çalışıyor. 2 gün içinde icra gelecek zaten.
Yaşadığınız şehirde evkur alışveriş merkezi varsa gidip elden taksitli telefon veya başka bir şey alın telefonu az daha ucuza satıp elinize nakit parayı geçirin, o borcu 10 aya bölsünler, taksit taksit ödeyin, ancak elden taksit olduğu için ürünü almanız 2 gün civarı sürebilir...
Zaten borç evkura hocam icrada oradan gelecek bu gidişle.
Eğer sgk varsa ve herhangi bir kart borcu geçilmeniz yoksa bankalardan artı para veya kredili mevduat hesabı isteyin, denizbank, işbank, garanti en kolay verenlerdi
Hatta direk denizbanka gidin bence en kolay kredi vb veren banka denizbanktır Allah kolaylık versin
Allah razı olsun hocam denedim olmuyor hiçbiri de.
iş olmaması konusunda katılıyorum al-sat yapmak için fırsatlara bakıyorum ama alsam elimde kalacak satamıcam piyasa ölü malesef umarım yaz diye böyledir
Aynen öyle hocam.
Allah kolaylık versin kardeşim. İnşallah durumunu yoluna sokarsın ama umudunu kaybetme Allah o kadar büyük ki Bittim! Dediğin anda Yettim kulum der. Bir yerlerden paralar gelmeye başlar iyi değerlendirmekte tamamen senin elinde kardeşim. Her şeyin ilacı ZAMAN!
Allah razı olsun hocam amin.
Çok üzülüyorum böyle olunca. Bende mecburiyetten 15 eylül de bir işe gireceğim normalde 2 senedir home office ve dükkana bakıyordum ama durumlar vasat... Eğer nasip olursa r10'dan seo ve benzeri işler gelirse size yollarım tek yapabileceğim bu
Allah yardımcınız olsun hocam temiz güzel kalbiniz yeter sizin
Allah yardımcın olsun. İnan piyasanın hali düşündüğünüzden daha vahim. Dükkanımın oldugu caddede 6 ayda nerdeyse 20 dükkan kapattı.
2000 tl ödenmeyecek borç degil. Kafanı sakın ona kitleme. bu güne kadar nasıl geldiysen, bundan sonrasına daha hırsla sarıl.
Hattının üstüne telefon alıp hemen satabilirsin. kısa yoldan bu işlemi yap. kutusunu falanda açtırma kapalı kutu olarak sat 1 gün sürmez.
Borcu borçla yeni evli olan biri olarak ödeyemem hocam o biraz sıkıntılı :/