HTML/Text oranı açısından siteniz zayıf kaldığı için böyle bir durumla karşılaşıyor olabilirsiniz. Yani belirli içerikler her ne kadar özgün olurlarsa olsunlar size katkı sağlamaktan çok zarar veriyorlar demektir. Ayrıca 1 ay süre içerisinde elinizde olan eski içerikleri kullanarak bir şeyler yapmaya çalışmamalısınız. Aynı zamanda yeni içeriklerle ama in-depth dediğimiz tarzda derinlemesine içeriklerle sıralama almaya çalışmanız çok daha faydalı olacaktır. İçeriklerin kelime miktarları tam olarak nedir? 8-10 içerik olsa her birinin 1000 kelime altında tutulması demek bile siteyi riske atmak demektir. Özellikle bu şekilde anahtar kelime odaklı alan adlarında bu durum maalesef fazlasıyla geçerlidir.
anasayfada 1000 kelimeden uzun içerik var, makalelerin herbiri de 700-800 kelimedir.
Yeni siteler ilk once on sirada yer alir sonra geriler hocam.bundan sonra seo yapmazsaniz onlere gelemezsin
sıralamada geriye düşmeyi anlarım, bu sıralamadan tamamen gitmek ve rekabeti az olan bir arama bu.
siteyi google için değilde ziyaretçiler için yaparsan başarıya ulaşırsın.
sakarya halı yıkama gibi hacmi olmayan rekabeti düşük kelimede çıkmak için değil çıkamamak için ekstra çaba sarf etmek gerek.
onuda yapmışsınız zaten siteye girince anahtar kelime yoğunluğunu gözle görebiliyorsam matematiksel parçalama işlemeniz sokan arama motoru botları ne yapıyor acaba? filtre tabi ki.
biraz ezbere bir yorum olduğunu düşünüyorum. sizin demenize göre sitede anahtar kelimeleri kaldırırsam site düzelir. ben kesinlikle bunun sonuç vereceğine inanmıyorum ama isterseniz denerim. sizde kendiniz görürsünüz. anahtar kelimeden başka birşey olmayan siteler biliyorum anasayfasında. bir sayfada 100 tane etiket biliyorum. siz anasayfasında 1000 kelime içerik olan siteye spam yapıyor diyorsunuz. bakın siteye SORUN BU deyin bende hak vereyim size. bugüne kadar yüzlerce site yaptım böyle bir saçmalıkla ilk defa karşılaşıyorum. sorunu çözemiyorum, bunun için yardım rica ettim.