DOMAİN ADSENSE ONAYLARINIZA TALİBİM
İstediğiniz domainlere kısa sürede onay alabiliriz.
1 Adet Domain Onay - 80TL
BENDEN YÜKSEK TİCARET PUANINA SAHİP KULLANICILAR ONAY SONRASI ÖDEME YAPABİLİR 2. DEFA RED YİYECEK OLURSANIZ ÜCRET İADESİ GERÇEKLEŞMEKTEDİR.
Onceden adsense aliyorduk sorunsuz bir sekilde teslim ediyordu. Simdi onay icin calisiyoruz cok basarili arkadas, dedigini yapiyor red yemedik cok sukur bugune kadar.
Hızlı ve profesyonel bir çalışma yaptı. Kendisine çok teşekkür ediyorum artık güncelleme öncesi ve sonrasının bir farkı yok @emreigde sayesinde. 2 günde onaylandı yeni domainim.
Arkadaş 3 gün icerisinde onayı aldı.Gözünüz kapalı calısabilirsiniz.Teşekkürler.
Adsense konusunda uzun süredir çalışıyoruz sayısız Adsense hesabı almışlığım var kendisinden forum dışından tanıdığım birisi yakın zamanda kullandığım domainleri kendisine onaylatacağım zaten.. Hayırlı satışlar hocam.
Adsense konusunda kendisine güvenebilirsiniz. Hayirli satislar
Bir ara arkadasla ortak sayilirdim. Onun yerine adsense hesaplarini ben satiyordum. Gerek r10 gerek r10 dışı cok hesap sattik hocam
Hizmet alındı tavsiye edilir
1 adet tr hesap için ödeme yapıldı.
2 adet hesap alındı teşekkür ediyorum arkadaşa.
1 adet onay hizmeti alınmıştır
1 domain icin anlaşma yaptık onay bekleniyor.
adsense konusunda sürekli çalıştığım biri rahatlıkla güvenebilirsiniz
4 ay önce adsense almıstım hala kullanıyorum banlanma yada sonradan kapanma vs olmadı adsense almanız gerekiyorsa tavsiye ederim
Onay hizmeti alındı. Çok hızlı teslim ve çok ilgili bir arkadaş. Teşekkürler, bu hizmeti almak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim.
25.01.2019 Tarihinde iş verilmiş olup 30.01.2019 tarihinde hesabım onaylandı kendisine teşekkür ederim, bu arada yabancı adsense başvurusu yaptık araştırdığım kadarıylada piyasaki en uygun yabancı adsense hizmeti

Tekrardan teşekkür ederim.