Merhaba arkadaşlar, bilenleriniz vardır aranızda Malatya'da çantacıyım ben. Malatyaya en farklı ürünleri getiren ve satan birisi olarak aynı şekilde instagramdada tüm Türkiye'ye çanta satıyorum. Kendi sevdiğim farklı olan ürünleride R10 için en ucuz fiyata kargo dahil olarak sunmaya karar verdim. Benden daha iyi bir fiyat veren varsa gösteren kişiye ücretsiz vereceğim bu kadar iddaalıyım
KAPIDA ÖDEME veya HAVALE/EFT (Enpara, ziraat, iş, garanti, PTT posta ceki) ile siparişlerinizi verebilirsiniz 👍
Ayrıca Okul çantası bekleyen arkadaşlar vardı onu yetiştirebilirsem onunda satışını yapacağım ama kesin bir şey diyemiyorum

Whatsapp iletişim :
0539 790 8866 Deri tarzda olan Nike-Adidas modelleri R10'a özel ÜCRETSİZ KARGO 35TL. Kumaş tarzda olan Adidas modelleri R10'a özel ÜCRETSİZ KARGO 35TL. Kumaş tarzda olan 3 gözlü Nike-Adidas modelleri R10'a özel ÜCRETSİZ KARGO 35TL. PUBG Sırt Çantası R10'a özel ÜCRETSİZ KARGO 35TL. Mustafa Kemal Atatürk
Sırt çantası R10'a özel ÜCRETSİZ KARGO 35TL. Nike Just Do It spor sırt çantası modelleri R10'a özel ÜCRETSİZ KARGO 40TL. Adidas 1. kalite içi komple astarlı sırt çantası modeli R10'a özel ÜCRETSİZ KARGO 45TL.
Hayırlı satışlar hocam. Tüm ürünleri görebileceğim instagramı hesabı vs var mıdır acaba?