3 konuda da ayrı script var okumadan report etmek ne demek aynı ürünü mü? 3 defa paylaştım, yani eleştireceğim diye ne yapacağınızı şaşırdınız.
3 defa aynı konuyu üst üste açmanın ne anlamı var forum kirletmeyin lütfen report edildi
3 konuda da ayrı script var okumadan report etmek ne demek aynı ürünü mü? 3 defa paylaştım, yani eleştireceğim diye ne yapacağınızı şaşırdınız.
hayırlı satışlar kardeşim.
Birkaç öneride bulunacağım.
- Anasayfaki ajax ile göstediğin kısım da hata var. Console dan bakarsan görebilirsin.
- Temayı değiştirmeni öneririm.
- İlan detayında çok az bilgi var. Sahibinden tarzında fazlaca detayı tablo içerisinde gösterebilirsin
- Öne çıkanlar butonunu biraz küçültmelisin
- İlan detayındaki bilgileri sağ kısımdan ziyade ilan açıklamasının üstüne alman faydalı olacaktır.
- Benzer ilanlardaki sarı ikonlar görünmüyor, ikon renklerini koyu renk yapmalısın
- Benzer ilanlardaki lightbox kısmını iptal edip, direkt olarak ilana link vermelisin.
- Danışmanlar için ayrı bir sayfa oluşturmalısın
Geliştirme odaklı yorumların için teşekkür ederim hepsini dikkate alacağım. ancak iki konu var
1- Sahibinden ile kıyaslamıyorum çünkü bir ilan yazılımı yazmadım emlak sitesi. ( Ayrıca sahibindenin birebiri ilan yazılımım var yurt içi ve yurt dışı refler mevcut ) bu başka bir iş
2- Danışmanlar için özel bir sayfa var, daha detaylı incelemeni tavsiye ederim.