Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Beyazdc.com memnuniyeti! Aldığım paketlerin hepsini silebilirsiniz. Başka host üzerine aktarıldı.

Merhabalar,

Pazartesi söz konusu sitenizin iadesi yapılacaktır. Biz Müşteri için elimizden geleni yapıyoruz Söz konusu siteniz süresinin bitmesine 85 gün kala böyle bir problem yaşadıysanız o bizden kaynaklı değildir, her sitemiz stabil çalışmakta ayrıca unutmayın panelinizdeki 0 TL yıllık yazan paketi biz size ücretsiz verdik. Trafik geçişlerinde vb. trafiğinizi sıfırladık o zamanlar çok güzeldi her şey Sitenizde wordpress kaynaklı hatalar var ve bunu hosting firmasına maal etmeniz yanlış.

Probleminiz çözüldüğüne göre iyi çalışmalar dilerim

CanDeliboyraz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yıllardır BeyazDC ile çalışmaktayım. Şuan 3 tane VDS paketim var bahsi geçen sorunları hiç yaşamadım.
Şikayetçi arkadaşın bahsettiği sorunları ben de yaşadım farklı firmalarda ben de o kadar söylendim ettim her seferinde de tema ya da eklenti kaynaklı çıktı. Sizin de sorununuz tema ya da eklenti kaynaklıdır sanırım özellikle de ***** kullanım yapıyor iseniz. Zira sizi ikaz etmişler wordpress optimizasyonu ve kontrollerini yapın diye. Ben Sedat bey'e yersiz şekilde konu açıldığı kanısındayım. Öncelikle sitelerinizi optimize ederek ***** işler var ise kurtulun sorun kalmayacaktır. Bu hangi firmaya giderseniz gidin aynı şekilde olacaktır.

Başarılarınızın devamını dilerim @FLoRa;
Teşekkür ederiz Can bey, uzun yıllar çalışmak dileğiyle.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu konuyu görmediniz sanırım, https://www.r10.net/web-hosting-amp-...i-kapatti.html
Bu sorunları yaşadığım için beyazdc bizde sorun yaşamazsınız dedi. ve bunun üzerine alım yaptım. Şimdi gelip de yok cpu şişiyor vs demeleri anlamsız.
İsimtescil hesabınızı saldırı alıyorsunuz diye kapatmış ali bey, sizin dosyalarınızda sıkıntı var biz saldırı alıyorsunuz diye sitenizi askıya almadık atladığınız nokta var. Sizin istediğiniz Koskoca R10.Net'i paylaşımlı hostingde barındırmak malesef öyle olmuyor. Sitenizin kaynak tüketimi bu şekilde devam edecekse Sanal Sunucuya ihtiyacınız olacaktır.