BesiktasliCocuk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Korkutmayin beni hocam
Korkutma değil hocam gerçekten başıma gelenler bunlar. 1 buçuk ay kurulum ekibi yollamadılar. Bir tane ilgilenecek adam bulamadım.
Kaç tane temsilciyle görüştüm kaç kere kayıt oluşturdum sayamadım artık. 3 ay geçmiş ben hala bir şans vereyim bari hat taşıma yapabilir miyiz, hazır belgelerimde ellerinde var diye aradım adamları,
özür dileriz 3 ay olmuş nasıl olur kusura bakmayın işleminizi iptal edelim, yeniden üyelik başlatalım dediler. Tamam dedim ama geçiş şartları ile ilgili detay görüşmek istiyorum dedim.
Bu konuşmalardan 1 hafta bile geçmeden, TürkNet e hoşgeldiniz aboneliğiniz başlamıştır diye bir sms gönderdiler. Destek oluşturmak için sisteme girdim 111 TL fatura çıkarmışlar.
Kurulum yapmaya ekip yollamadan, interneti bağlamadan , en ufak destek hizmet vermeden fatura çıkardınız nasıl oluyor diyorum. Evimde şu an aktif olarak Vodafone interneti kullanıyorum bana hizmet vermiyorsunuz diyorum.
Bana ısrarla TürkNet kaynaklı sorun bulunmamaktadır, faturayı ödeyeceksiniz diyor. Sabrımı zorluyorlar mahkemelik olacağız yakındır.

Hayır ben ki herkese övdüğüm zamanlar bile olmuştur bu firmayı ama böyle bir rezillikle karşılaşmam bayaa saçma oldu. Umarım aynı şeylerle karşılaşmazsınız hocam.