Tevfik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yemin ediyorum artık kanım donuyor, çıldırmamak için kendimi zor tutuyorum. Videoyu izlediğimden beri tüylerim diken diken ve sinirim tavan yaptı.

Ölmek istemiyorum diyen bir anne ve annesinin öldüğünü gören bir çocuk. Hepsinden daha acısı da o videoyu çeken insan(!) gerçekten ben ne diyeceğimi bilemiyorum artık, hakaretler, küfürler kifayetsiz kalıyor...

“Ölmek İstemiyorum!” diye bağırdı kadın. Bilmiyordu ölümünün bir zamanlar sevdiği adamın elinden olacağını. Bilmiyordu ölmek istemezken insanlığın, vicdanın öldüğünü. İnsan nasıl kıyabilir kızının gözleri önünde sevdiği kadına. Nasıl bu kadar kötüleşebilirdi adam. Ya biz!! Ne ara sıradanlaştı “Ölmek istemiyorum!” diyen kadınlar, “Ölme anne!” diye bağıran çocuklar. Her gün yeni bir kadın cinayeti. Şimdi yine “idam gelsin”ciler çıkar meydana. Ölümden korkacak olsa adam, insan öldürmekten korkar mı sanıyorsunuz? Hem kadın öldükten sonra adam idam edilse ne faydası var. Gideni geri getirebilecek miyiz? 10 yaşında bir çocuğun acısını dindirebilecek miyiz? Mühim olan eğitimdir. Erkek çocuklarını küçük yaştan başlayarak eğitmek, kadına yapılabilecek en büyük iyiliktir. Ana kucağından başlayarak sevmeyi, değer vermeyi, saygı duymayı öğretmek; gerektiğinde vazgeçmeyi, kabullenmeyi ve en önemlisi bir canı incitmemeyi öğretmek.