Yazdıklarınız biraz gerçeklerden uzak Hocam:
"oyunu bir noktaya getirmek"
"ekibi kurmak"
"büyük bir şirketin çatısı altına girmek"
"oyunu piyasaya sürmek"
"yatırım almak"
"belli yerlere kabul edilmek"
Hedef olarak aşağıdaki türde birşeyleri tavsiye ederim:
"basit bir fikri oyunlaştırmak"
"ilk oyunumu yayınlamak"
"oyun içi reklamlardan / satışlardan ilk 100tl'mi kazanmak"
"1000 defa indirilen bir oyun yapmak"
İngilizce konusuna gelince; kodlama ile paralel olarak yürütebilirsiniz. Ben İngilizce Öğretmenliği mezunu olduğum için çok faydasını gördüm ve tavsiye ederim. Translate bir yere kadar. Teknik konularda pek fayda sağlamayabiliyor.
Siz cefadan sonraki sefa kısmına odaklanmayın. Biraz gayret edin başarılı olursanız o zaman düşünürsünüz.
Merhabalar, fiziği sevmem fakat matematikte matris determinant dan geçer programlama diye duymuştum ve en sevdiğim dersti o zamanlar. Aşırı derecede istekliyim ve tek sıkıntım ticaret yapmak ile programlama arasında kalmak. Programlamada nereden baslayacagimi bilmiyorum kursa mı gidilmeli profesyonel ücretli yada ücretsiz kaynaklar var mı internette video olarak bunları siz değerli r10 üyelerinden bu işle ugrasanlardan öğrenmek isterim açıkçası ve dili İngilizce olduğu için önce İngilizce mı ogrenilmeli yoksa direk başlanmalı mı karar veremedim translate gibi büyük bir nimet var elimizde. Ayriyetten benim için önemli olan oyunu bir noktaya kadar getirmek sonra ekibi kurmak yada büyük bir şirketin çatısı altına girip oyunu piyasaya sürmek sizde bilirsiniz ki ortadaki fikirin hiç bir önemi yoktur önce onu belli bir noktaya getirmek gereklidir hem yatırım almak için hemde belli yerlere kabul edilebilmek için Teşekkürler