Blacksheep adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@ACKGZ; 250 yada 300 ₺ tutarında bir bedel koyacağımı kim söyledi size hocam öğrenebilir miyim ? Planlarımda 20K aşağısında satmamak var bu yazılımı.
@mtnyvz; Öyle bir koda ve yazılıma sahibim ancak ben bunu diğerleri gibi taktik yada paket olarak 100 ₺ ye satmayacağım en düşük 20K bedel biçiyorum yazılıma şu anda zaten kendini kısa süre içerisinde amorti edecek bir yazılım ve satış alt limiti olacak aynı zamanda herkes 20K kadar bir parayı çıkartıp verecek kadar zengin değil bu nedenle yöntemin de patlaması gibi bir ihtimal yok zaten yöntemlerin tümü yazılım içerisine entegre olmuş durumda bir Wordpress ve Pinterest Auth bilgileri yazılımı çalıştırmaya yetiyor kullanıcının yöntemi çözebilmesi de olanaksız yani. Adam programı çalıştıracak Saatte 1K-1,5K pin gönderecek ama yazılımı alan kişi bunun nasıl olduğunu anlamayacak bile ve çözemeyecekte çünkü her şeyi otomasyona bağlamış durumdayım.
@dll; Kendi resim özgünleştirme algoritması var Pinterest bunun farkına varmıyor Wordpress üzerine girilen yazılardaki resimler bile Pinterest sunucusunan çekiliyor ancak yine de farkına varamıyor Pinterest aynı zamanda resimler içerik girilen Wordpress sunucusunda barınmıyor bu sayede yüksek disk gerektiren sunuculara da ihtiyaç kalmıyor. Dediğim gibi taktik vs gibi bir şey değil bu tamamen kompleks bir olayın tam otomasyona dökülmüş işlevsel hali
@ertunc23; Altın yumurtlayan tavuğa herkes sahip olamayacak zaten zengin olan daha da zengin olacak 100 200 ₺ ile satışa sunulacak bir yazılım değil
Daha önce bir arkadaş benzer sistemi 30k ya satacağını iddaa ettiğinde bunu forumda beceremeyeceğini söylemiştim. Nitekim yöntemini deşifre ettirdikten sonra konusunu kaldırttı.