baykatarsis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar bu soruların cevaplarını bende merak ettim ? Cevap alabilir miyiz?
Oopinarbasi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
r10 üyelerine indirim mevcut mudur?
Merhaba,
Evet, Canlı desteğimiz Size güncel promokod gönderir.
Saygılarımızla,
InstamUp ailesi

temelreis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sisteminiz stabil çalışmıyor artık her yer sorunlu
Merhaba,
Lütfen InstamUp sistemine kayıt olduğunuz eposta ve instagram hesabınızın kullanıcı adını dm olarak iletin.

Saygılarımızla,
InstamUp ailesi.

Jancooth adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5 günlük deneme sürümünü kullanmaya başladım. tasarım ve bazı detaylar güzel. sade karışık değil.
  1. instamup'a eklediğimiz instagram hesabı aynı zamanda telefonumuzda da aktif olursa bir sıkıntı olur mu (bütün sayfaları okudum ama bununla ilgili bir soru yada bilgi göremedim)
  2. eklediğimiz instagram hesapları farklı proxylerden mi bağlanıyor.
Cevaplarınız ve ilginiz için şimdiden teşekkürler.
Merhaba,
Öncellikle ilginiz için teşekkür ederiz!

Sorularınıza cevap verirken,
1. Görevler devam ederken yani aktif aşamasındayken instagrama 2den fazla cihazdan (InstamUp ve tek cihazınız) giriş yapıp herhangi eylemler yapmamanızı rica ederiz çünkü IPniz değişiyor. Hesap doğrulaması (capcha) oluşabilir.
Böylece, görev vermişken cihazlardan cıkıs yapıyoruz kullanmak istersek görevi durdurup giriş yapıp devam edebiliriz.
İpucu: Görevleri çabuk durdurmak için: Temel moda geçtiğinizde Akıllı moddaki tüm görevler durduruluyor. Ters aksine hesabınızı Akıllı moda aktırdığınızda Temel moddaki tüm görevler durduruluyor. Her modun özel çalışma algoritması olduğu için bu iki mod bir insta hesabı için aynı anda çalıştırılamaz.

2. Evet, her ayrı hesabınız için ayrı ücretsiz proxy veriyoruz. NOT: Kendi proxy eklemek istiyorsanız https://instamup.com/proxies/new adresine geçin.

Saygılarımızla,
InstamUp ailesi