Türkiyede gercek yazilimci var mi ? netten bakarak yapan bir arkadaş ti bu bir islem dosyasinda <?php{else kisimlarini birlesik yazdigi icin 13 saat hatalar ile ugrastik ve hatayida bulamadi r10 daj bir arkadasimiz sagolsun cozdu konusu halan daha duruyor boyle bir hatayi yapan adam sizce profesyinel midir ? profesyonel bi yazilimci olsa zaten o paraya calismaz ama bu bilgideki adam icinde aylik 4 lira uzerinden maas ve freelancer olmasina mütakip cok iyo rakamdir
var tabi ki ya. bu nasıl bir ön yargı. sen çalışanına da o zaman böyle kötü davranıyorsundur. arkadaşlar çıldırtmayın beni sabah sabah. bende yazılımcıyım ve türkiyedeyim gayette iyiyim. benden çok daha iyilerde var. sizler nasıl böyle bir ithamda bulunabiliyorsunuz insanlara. hakkını verirsiniz çalışırlar vermezsiniz çalışmazlar. bu işler böyledir. ben senin çalıştığın arkadaşı savunmuyorum, tanımam da. ama burada yaptığınız genellemeler çok kötü üstelik türkiyenin en büyük webmaster forumunda türkiyedeki yazılımcıları aşağılamakta neyin nesi ?