Merhaba Hocam,
Yazdıklarınıza bakarak pek istekli olmadığınızı görebiliyorum. Ayrıca yanlış soruları soruyorsunuz. Sizin iq ve beceri seviyenizi bilmeden insanlar size 3 ayda kesin öğrenirsin diyemez, derse yanlış yönlendirmiş olur. Öncelikle soyut zekanızın olup olmadığı üzerine düşünün. Matematik, fizik dersleriniz nasıldı? Yoğun algoritma gerektiren kodlamaları soyut zekanız olmadan yazamazsınız.

İlk iş olarak kendinize güvenin. Hedefinizi küçük tutun. Hazır bir oyun alıp (multiplayer olmayan) üzerinde küçük değişiklikler yapmaya çalışın. Daha sonra hedeflerinizi yavaş yavaş büyütün. Beyninizi yeterince kodlara maruz bırakırsanız ve yeteneğiniz de varsa ilerlediğinizi göreceksiniz ve akabinde öyle mi böyle mi diye soru kalmayacak kafanızda.

Benim (zekam değil) matematik zekam dipte sayılır ama oyun geliştirebiliyorum (sıfırdan kodlayabiliyorum demiyorum). Zorlandığım kısımlarda dışarıdan hizmet alıyorum. Yapabildiğim kısımlar üzerine kendimi geliştirmeye çalışıyorum. İddia ediyorum ki ben yapabiliyorsam çoğu kişi oyun / uygulama geliştirebilir. Lakin ilk şart istekli ve motivasyonlu olmaktır. Aksi halde birisi size 1 ayda canavar gibi öğrenirsiniz dese bile başlamak için sizi ikna edemeyecektir.

Son olarak, zamanınızı riske etmeden garanti yollu hiç birşey yok Hocam. Önce vereceksiniz sonra alacaksınız.

Başarılar dilerim.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki c# syntax ve unity 3d öğrenmem ne kadar sürer sizce ? 3 ay mı 6 ay mı 1 yıl mı sadece bunu merak ediyorum. Hiç bilmeyen biriyim ve günde 3-4 saatimi ayıracağım.