1.Kadına şiddet değil demedim.
2. Erkeğe şiddetden de bahsetmedim (Her insandaki algı yeteneği sende de varsa o cümledeki anlamı çıkartmış olman gerekiyor. Zira küçük bir çocuk bile bunu anlar. Şiddetin kadını erkeği olmaz.)
3. Sen ve çevrendeki insanlar alkolü alınca sapıtmayabilirsiniz ama alkol yaygınlaşırsa dünyada kontrolünü çok rahat bir şekilde kaybedecek milyonlarca insan var. Görüyorum ki konuyu tartışmaya getirmenin bir anlamı yok. Bu ne senin, ne de benim fikirlerimi değiştirir. Hayırlı sabahlar.
Sen ÖTV'nin ne olduğunu önce iyice bir öğren. Sonra ÖTV'nin nerelerde, hangi şartlarda ve neden uygulandığını da bir öğren, ondan sonra gel, sohbet etmek istersen konuşalım kardeşim benim

Canını yerim, sana da hayırlı sabahlar
Demek ki lux arabadan da insalar sapitmasinda diye %100 OTV alip vergili fiyattan bir de KDV aliyorlar. Devlet bizi cok seviyor!
Alkol konusuna gelince. Bulundugum ulkede alkol kullanim orani yukse. Her gun alkol tuketiliyor. Sabah 10'da bile polis durdurup alkol var mi diye soruyor ama daha yolda kadinlarin dovuldugunu gormedim. Konuyu tartismaya getiren sensin. Kalkip olayi alkol'e getirip dini ders vermeye calisiyorsun. Zannedersin dindarlar sutten cikmis ak kasik.