Sen ne sacmaliyorsun? Kadina siddet degil de ne bu? Sen kac tane kadin gordun erkege bu sekilde saldiran? Sigara mucadele, alkol ile mucadele ha? Ne kadar bos konusuyorsun yok ayyas genclikmis. Kac tane tanidigin var sigaro alkol icip kadin saldiran? Benim cevmrede ben dahil herkes alkol kullaniyor daha bir kadina saldiran olmadi ama bu ulkede esi ruyasinda zina yapti diye esini olduran koca var, bunu unutma.
1.Kadına şiddet değil demedim.
2. Erkeğe şiddetden de bahsetmedim (Her insandaki algı yeteneği sende de varsa o cümledeki anlamı çıkartmış olman gerekiyor. Zira küçük bir çocuk bile bunu anlar. Şiddetin kadını erkeği olmaz.)
3. Sen ve çevrendeki insanlar alkolü alınca sapıtmayabilirsiniz ama alkol yaygınlaşırsa dünyada kontrolünü çok rahat bir şekilde kaybedecek milyonlarca insan var. Görüyorum ki konuyu tartışmaya getirmenin bir anlamı yok. Bu ne senin, ne de benim fikirlerimi değiştirir. Hayırlı sabahlar.
alkol fazla tüketilmesin diye zam he

hahahaha iyi güldürdün sabah sabah
Sen ÖTV'nin ne olduğunu önce iyice bir öğren. Sonra ÖTV'nin nerelerde, hangi şartlarda ve neden uygulandığını da bir öğren, ondan sonra gel, sohbet etmek istersen konuşalım kardeşim benim

Canını yerim, sana da hayırlı sabahlar