Çok özür dileyerek soruyorum(taktir ettiğim R10 üyelerindensiniz dışardan gördüğüm kadarıyla)
Şaşkınlığımı mazur görün fakat sahte ehliyet ya da kimlik yapın
Evrakta sahteciliği mi öneriyosunuz ? Yurtiçi yurtdışı herhangi firma olması farketmez. Yani bilgileri sallama verebilirsiniz fakat buna sahte belge oluşturmak pek önerilesi değil.
Normalde karışmam böyle diyalogların içine fakat şiddetle mesajı editlemenizi öneriyorum. Pozitif bir eleştiri olarak algılayın.
Saygılar.
Teşekürler taktirinizi kazandıysam ne mutlu bana sahte derken şimdi biz günde birden fazla domain kaydı yapıyoruz bunları sürekli farklı isimlerle yapıyoruz. İllaki bir sorun olduğunda müşteriyi mağdur etmemek için çözümler üretmek zorundayız sahteden kastım verdiğimiz isme uygun bir kimlik yapılıp domainin kurtarılması yani zaten dikkat etmiyorlar bilgilerin doğruluğuna görüntü olması yeterli Türk firmalarla bunu konuşarak çözebiliriz fakat yabancı firmalarala kolay iletişim kurlamıyor malesef o yüzden bu şekilde bir çözüm önerisinde bulundum yoksa tabiki sahte belge evrak yapımına hepimiz karşıyız ama kimse de mağdur olsun istemeyiz çünkü bazen çok değerli domainler denk geliyor ve bunları kaybetmek kimsenin işine gelmez
Mesajımı düzenledim tavsiyeniz ve takdiriniz için teşekkürler hocam