Merhaba,

Kendi işim için basit bir android uygulama yaptırmak istiyorum.

Altyapısı php mysql olmasını istiyorum.

Kısaca özetlemek gerekirse; Tır plakası, tır tonajı, şöför adı, çıkış tarihi, gideceği müşteri gibi inputlar olacak. Uygulamaya gireceğim, kullanıcı adı şifremi gireceğim ve yeni tır ekleyebileceğim. Uygulamanın içine girdiğimde daha önceden girilmiş tırları listeleyecek. Listede herhangi bir aracın daha önceden girilmiş gideceği müşteriyi tıkladığımda, o müşteriye giden diğer araçlarıda listeleyecek. İnternet yokken girdiğim veriler internet erişimi gelince gidip işleyecek.

Tüm kaynak kodları açık bir şekilde uygulama şekline getirilmiş ve USB yoluyla nasıl kendi telefonuma kurabileceğimi anlatacak şekilde teslimat istiyorum. Kısacası php biliyorum, devamını kendim geliştirebilirim. Detaylandırmasını uzun bir süreçte keyfime göre yapıp geliştireceğim. Daha önceden hiç bir uygulama tecrübesinde bulunmadım.

Kısa sürede teslim edebilip, ayrıca biraz destekte olabilecek arkadaşlardan fiyat teklifi bekliyorum. (destekten kastım, android studio kullan, mysql bağlantısı şu dosyadan yapılıyor gibi temel bazda bilgiler vermek. detaylı birşey gelmesin aklına. APK haline getirip telefonuma usb'le nasıl kolayca yükleyebilirim gibi..)

Elinde böyle android için php mysql işlemler yapılan, basit ve hazır bir uygulamada olabilir.

Fiyat tekliflerinizi bekliyorum, bir an önce başlayalım