TahsinCetinkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Tevfik; hocam iyisin hoşsun güzelsin ama yardımın da, yapılan iyiliklerin de gizlisi makbuldür
Bu tarz yardımlar, dostun dosta yapması gereken ve zaruri olarak ihtiyaçlarını gidermesi için gerekli olan şeylerdir.. Bence yaptıgım şeyin zerre önemi yok. Muhabbetimiz güzelse, ve dostça muhabbet edebiliyorsak, dost isek, benim buna sağır ve kör olmam, benim kendi ayıbımdır.
Ben yapmama gerekeni yaptıgım için mutlu "ama bu tarz şeylerin olağan dışı, süper" oldugunun değil, aksine sıradan dostun dosta yardımı olarak görülmesi taraftarıyım.
İyilik yapanın başkalarının bilmesine gerek yok, zira amacım reklam olsun vs değil aksine dostun dosta vefası, dostun dosta zaruri bir tatlı bir mecburiyeti olarak görülüp sevabın Allah'tan beklenmesi taraftarıyım...

Yine de onure ettin, yardımlaşma sıradan bir eylemdir bu ülkede, öyle de olmalı...yardımlaşma olağandışı bir eylem kesinlikle değildir.. dostça muhabbet ile kalın.
Public_html klasörünü sildim sanırım yanlışlıkla demen bana anlık kalp krizi geçirmeme sebep olsada varlığın yeter, yanına geleceğim bi ara, yumurtalı pastırma yeriz artık inşallah