Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yani hocam aslında amacım satış yapmak değil yada ne bileyim ürünün keywordunu buldum hadi oradan satış yapayım diye düşünmedim ama olayı sonradan farkettim ana keywordun direkt domaini bende fakat yazdıgınız zaman haliyle büyüklerin satış siteleri cikiyor ben makaleden yürürm keyword ile bi şekilde üst siralara tirmanirim diye düşündüm rekabet puanı da az oldugu için biraz trafik çekebilirm gibi düşündüm ama bilmiyorum örnekli verirsem eğer daha anlaşilir olur diye düşünüyorum

mesela keywordumuz " çikolata " olsun. aldigim domain adı da " cikolata.com" olsun diyelim . ama cikoalta yazınca haliyle en başta nestle ülker godiva vs ciktigini düşünün
hocam örnek verdin ya şimdi bende tam olarak ne demek istediğimi anlatabilirim

şimdi çikolata örneğinden gidelim siteniz cikolata.com ama insanlar google da çikolata diye aratınca başka reklam verenlerin siteleri çıkıyor bu doğal haliyle henüz domainin otoritesi yok seo çalışması vs yapılmadı ama sen zaten satış yapmıyorsun öyle değil mi çikolata hakkında bilgi veriyorsun.

Bende diyorum ki facebook'ta örneğin Beyaz Çikolata Sevenler Derneği adı altında bi grup olabilir yada Bitter Çikolata Sevenler Buraya tarzında bi grup olabilir ve bu gruplar eğer aktif üyelere sahipse, girip siteni paylaşabilirsin böylece yeni makalelerinin bir takipçileri olur. İnsanlar siteni favorilere ekler, gelecek yeni yazılar için

Sadece bir öneri ve bence etkili olabilir hit çekme konusunda