Arifap adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
6 adet woocommerce kurulu e-ticaret sitem var hepsinde de aynı problem mevcut. ve istikrarlı bir şekilde yavaş. Sepete at dediğim anda ürünü allah canını alıyor. Müşterilerime buradan sabır diliyorum
HatayMaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel host dahil bir çok firmada ben de çok yaşadım aynı problemleri. Host siteni kaldırmıyor diyorlar VDS aldırıyorlar bir bakmışsın performansı daha kötü. Cache kullan diyorlar, ben cache kullanmam. Kullansam bile bazen acaip yavaş ilk açılışlar.
En son yabancı firmaları deneyim dedim TMDhosting bu alanda gerçekten efsane. Wordpress hostingi 1 aylık alın deneyin ve farkı görün. Daha önce kullandıklarımız host değilmiş diyeceksiniz. İlerleyen günlerde hostaron.com adı altında yüksek performanslı hosting satışı sağlayacağım altyapı tamamen hazır ama sunucu ücretleri el yakıyor yatırım için görüştüğüm bir iki kişi ile ilerleme sağlayabilirsek.
Eğer bu sorun çözülmez ise üzülerek sitemi Natro'ya taşımayı düşünüyorum. Bir arkadaşım Natro'nun muhteşem olduğunu söyledi wordpress ve diğer kurulumlarda.