izzyGM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
linç yemek ? eşiniz onunda videosunu paylaşırsa onuda öğrenmiş oluruz

yazmamayı tercih ediyorum; çünkü sosyal çevremden yakın arkadaşım olsanız çok şey der, kalbinizi kırabilirdim. Lakin bu ortam (r10.net) ne bunun yeri nede insanların dini anlayışlarını yada aile bağlarını sorgulama yeri..

yazsaydım da tag larım şöyle olurdu " afrikadaki çocuklar açlık mücadelesi, edep nedir ?, eşini kıskanma hadisleri, yemek yeme adabı "

birde teknik olarak yazsaydım; " mikrofon nasıl kullanılır, görsellik nedir ?, arka plan seçiminde önemli bilgiler"

"İşin gücün rast gelsin, selametle, maksadımı aşmış olabilirim, affola; hakkını helal et"
Yazdıklarınız için teşekkür ederim.

İlk kısımla ilgili yorumlarınız beni ilgilendirmediği gibi yorumlarınızın kaynağı da sizi ilgilendirmez.

İkinci kısımla ilgili bu mikrofonda bu kadar dip sesi yoktu, deadcat kullanıyoruz, mikrofon gövdesini çok tüylendirmiş, sebebi bu olabileceği gibi, 3 ay kadardır da Alanya'dayız nemden kaynaklı problem olabileceğini düşünüyorum, çözmeye çalışıyorum, eğer düzelmezse mikrofonu değiştireceğim, zaten dipses temizlemeyi yeni öğrendi, uyguluyor yeni videolarında.

Aslında Ankara'da olduğu gibi Alanya'da da çekim stüdyomuz mevcut, ancak eşim ofiste değil ev ortamında işlerini halletmek istiyor, benden de minimum seviyede destek istiyor. Kendisi neyin doğru olduğunu tecrübe ederek öğrenecektir. Ama üstünü çizdiğiniz teknik meseleleri ileteceğim, dikkate alacaktır. Teşekkür ederim.