Hocam ses olayını bence bir an önce çözmelisiniz çok rahatsız ediyor.
Bir de yiyecek seçimini haşırtılı huşurtulu şeylerden yana kullanırsanız iyi olur gözlemlediğim kadarıyla onlar iyi izleniyor.
Hatta bir sır vereyim

Arada aşağıdaki videoyu açar izlerim sebepsizce.
https://www.youtube.com/watch?v=p01P8xefinY&t=158s
Teşekkür ederim, dün sesle ilgili baya çalıştım, sonuç çok daha iyi olacaktır, 1 2 videoda olumlu dönüş olmazsa mikrofonu değiştireceğim.
videolar güzelmiş umarım istenilen yere ulaşrsınız.
Teşekkür ederim.
En büyük önerim ASMR.
Konuşma olmadan ve başlıklar ingilizce olacak şekilde. Denemenizi tavsiye ederim.
YouTube kazançlarını bir köşeye bırakın patreondan belli bir süre sonra kitle oluşunca deli gibi para akabiliyor

Türkçe mukbang pek seviliyormu bilmiyorum açıkçası ağız şapırtısından nefret ettiğim için açıp izlemem, Türkçe ASMR ise bence içerik azlığı var ama başlasanızda pek para kazanacağınızı sanmıyorum.
asmr den ziyade mukbang istedi, öyle gidecek bir süre, denesin bakalım. Teşekkür ederim.
Tebrikler

Başarılı olmasını temenni ederim. Forumda islamın yılmaz savunuculuğunu yapanlara aldırış etmeyin. Kendinize doğru gelenleri yapmaya devam edin.
Videoları zorla izletmiyoruz, nasıl onların izlememe, geçme, kapatma hakkı varsa, benimde onları görmeme hakkım var, teşekkür ederim.
Tebrikler!
Başarılı olacağını düşünüyorum...
Teşekkür ederim.
kız arkadaşım video çekmeye karar verirse bende bunu önericem süslenip makyaj videoları çekeceğine yesin içsin biraz kilo alsın

) (Kıskanç Erkekler için)