Yishoi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bana kalirsa adsense onayi almak baştan site kurmak gibidir,
1. Uygun tema seçimi
2.Tema düzenlemesi
3. Gizlilik politikasi vs.
4. Arka planda işlemler ( eklenti vs )
5. Minimum 4 maksimum 6 makale girişi
(kendi sitemdeki deneyimlerimi anlatayim , temami seçtim , 4 adet makale girişi yaptim , bu arada sitemi aldiktan hemen sonra kurulum işlemini yaptim , sitenin 5. gününde yazdiğim makale ilk sayfalara gelmişti ( daha sonralarda siralamalarda değişiklik oluyor ama çok farklilik göstereceğini zannetmiyorum ) adsense üzerinden devam edersek 5 gün sonunda adsense'ye kayit işlemlerini yaptim ve beklemeye geçtim , adsense onayi sadece 6-7 gün arasinda geldi. Yani adsense alinmasi çok zor bir şey değil , bu arada bu yorumumdan sonra bana özel mesaj atarsaniz diye şimdiden bir fiyat vereyim , 100 tl , çok mu ? Hayir Makale girişi , tema düzenlemesi vs zaten yeni bir site yapimina giriyor , ayrica 6 günde adsense almak çok kolay değil , ayrica 4. Madde benim 4 saatimi aliyor bu denli titizim
Benzer şeyleri ben de yaptım. Yeni domain aldım. Wordpress kurup 15 özgün makale girdim. Makaleleri girdikten sonra onaya gönderdim fakat sizdeki gibi takip etmedim sayfa sıralamasına girdi mi diye. Şuan hala onay aşamasında ne Red ne onay geldi