Dün Ankara 75.yıl ağız ve dış sağlığı merkezine gittim, genel muyayene polikinliğine 1 hafta önce randevu almıştım, bugün gittiğimde doktora şikayetlerimi anlattım doktor rontgene yolladı tam 2 saat rontgen sırası bekledim ve ardından doktora tekrar gittiğimde diş taşı temizliği yapılması ve 1 adet çürük dişe dolgu yapılması gerektiğini söyledi ve temizleme ve dolgu için ayrı ayrı randevu verdiler. Dış taşı temizleme için en erken 1 kasım tarihine dolgu içinde temizlik işleminden sonra randevu verilebileceği söylendi.
Allah kahretsin böyle hastaneyide sistemide, neden varlar bu hastaneler, neden ordaki doktorlar maaş alıyor neden 2019 da 2 ay sonrasına randevu veriliyor. ilk muayeneyi yapan diş doktoru diş temizleme işlemini ve dolgu işlemini yapamıyorsa ne işe yarıryor. Amaç insanları devlet hastalerinden soğutmak mıdır? Ozel diş klıniklerinde 200 ₺ dolgu için 150₺ temizleme işlemi için istiyorlar dar gelirli bunları nasıl karşılasın?
Maalesef ki sistem kişileri özele itiyor ancak herkesin durumu buna nasıl el verecek?
Ve şunu sormak istiyorum; Madem özel hastanede hizmet alacağız niçin Sgk'ya para ödüyoruz?
Neden sigorta primi ödememize rağmen istediğimiz hizmeti alamıyoruz?
Sorumsuz doktorları neden devlete alıyorlar?
Sağlık sistemi çöktü.
Allah herkese hastaneye gitmeden şifa versin.