hllzn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
işte hızlı şekilde istenilen gelir seviyesine çıkmak, bu işin öyle de kolay olmadığını gösteriyor. burada en pahalı eğitim 1000 tl olsun. bu sermaye ile istediğim gelir seviyelerine ulaşabilecek miyim?

diyorum ki, pin to pin siteleri olan arkadaşlar, adsense kategorisinde bas bas bağırıyor. reklamlarım kayboldu, görünmüyor vs. evet benim de pin to pin sitemde reklam yok. normal sitelerimde var. bunun açıklaması yok ki

veya var da söylemiyor kimse
1000 TL sermaye bile sayılmaz hocam kazanabileceklerinizin yanında. Bas bas bağıranlara bakmayın siz, spam olayını anlayamayanlar onlar. Her yerde söylüyorum, spam dediğimiz şey arkana bakmadan yapılır. Ben pin to pin ile çok uğraş vermeden günlük 30 euro seviyelerine çıktım ki bu gerçekten zor değildi. Ama gel gör ki Adsense hesabım banlandı. Yeni bir Adsense için de param yoktu, öylece kaldım. Param olsaydı yapmam gereken şey birçok Adsense hesabı açarak yoluma devam etmekti. Hangi hesap kapanmış, hangi site patlamış gibi şeylere takılıp kalırsan zaten spam yapamazsın. Bunlara takılmadan durmadan site açacaksın durmadan deneyeceksin. Tabi ki en güzeli spamsiz kılsız çöpsüz çalışmak. Ama spam de mantığına uygun şekilde yapılırsa kazandırır.