Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hicbir riski yok
çok net cevapladınız, teşekkürler.

Anestezy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunun paralı eğitimini aldım hiç bir riski yok ücretsiz eğitim çekilişi dahi yaptım bu işlerle uğraşıyorum ben bile kursa katıldığımda ilk dedim ne kadar salakmışım diye çoğu yanlış bildiklerim doğru ya da doğru bildiklerim yanlış çıktı tamamen kullanımla ilgilisi olan bir konu
sosyal medya ve adsense ile ilgili bir eğitim mi bu?
gristh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çünkü pin to pin ile hızlı bir şekilde istenilen gelir seviyelerine çıkılabiliyor. Ama sosyal medya hiti açısından değil de pin to pin olayının daha doğrusu spam çalışmanın riski başlı başına hep var. Keşke imkan heves vakit gibi parametreler hep uygun seviyelerde olsa da hep özverili bir şekilde özgün çalışabilsek.
işte hızlı şekilde istenilen gelir seviyesine çıkmak, bu işin öyle de kolay olmadığını gösteriyor. burada en pahalı eğitim 1000 tl olsun. bu sermaye ile istediğim gelir seviyelerine ulaşabilecek miyim?

diyorum ki, pin to pin siteleri olan arkadaşlar, adsense kategorisinde bas bas bağırıyor. reklamlarım kayboldu, görünmüyor vs. evet benim de pin to pin sitemde reklam yok. normal sitelerimde var. bunun açıklaması yok ki

veya var da söylemiyor kimse