Babamı aramışlar superonlineden diye akk sınırsız yapalım onaylıyor musunuz demiş babamda sonra arayın demiş. Aradılar müşteri numaram kaç dedim yüzüme kapattı

Superonline yazın googleye ilk sayfa komple reklamlarla ***********. Ben bile işlerden anlayan birisi olarak bazen müşteri hizmetlerini arayacağıma onları arıyorum
Hocam firmaların kendiside *********** moduna girmiş, annem bana telefonda bu interneti 30Mbps olarak söyledi Türkiye'ye geldim eve bir girdim 3Mbps itirazda edemiyoruz
Akk kalktıda zaten yukarıda yazdığınız gibi hız sınırı getirdiler. acayip işler yani nasıl öpsem diy emilleti. 80tl den aşağı paket yok zaten hocam.
Hocam gün içerisindeki sınırlamaya okeyim yine gece 2 - 8 arası bu normale dönmesi gerekmiyor mu? Bende normalde burda yaşamıyorum burda olduğum süreçtede cep internetinden yedik zaten 2 fatura parasını ona gömdük
Aynı şekil bendede öyle xtelekom firmasinın akkyi kaldırmadığını düşünüyorum sebebim ise gece saat 02:00 dan sabah 08:00a kadar mükkemmel internet hızı artışı alıyorum ki bu akk kalkmadan önce olan birşeydi bütüngün internetimin aynı hızda olması gerekmiyormu benmi yanlış düşünüyorum ?
Hocam kota kalkmadı aslında, yine bir şekilde kaldı yani ama gelen düzenlemeye göre ben kotan bitmiş olsa bile gece 2 ila sabah 8 arasında hızın normale dönmek zorunda diye biliyorum.
Arkadaşlar konuyu bu kadar kişi okuyor bir kişinin bile bu sistemin kalkıp kalmadığı veya bütün firmaların buna uyma zorunluluğu olup olmadığı hakkında bilgisi yok mu