jjoker1221 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçmiş olsun
Sağolun
eycreative adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google'nin böyle saçma işleri oluyor. Bende google adwords'e deli gibi para bastım sitede virüs var diye reklamları kestiler. Google Search Console'den sitede virüs var mı yok mu diye tarattım sitede virüs olmadığı halde hala daha reklamları yayına vermediler.
Bu aralar yaptıkları çok saçma, bu davranışlar ile herkese zarar veriyorlar.

Ucube adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki durumu anlatıp yedekleri isteğiniz mı?
Yedekleri istedim fakat onunla ilgili mesaj içerisinde hiç bilgi vermemişler geri cevap vs da verilmiyor mailde

RoxiRox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kusura bakmayın çok geçmiş olsun da, o kadar büyük projeniz ise neden sürekli olarak yedekli çalışmadınız ki birde sanal kart ile kapatılacağı yada herhangi kötü bir durum olacağı zaten belli.
Sağolun hocam geliştirme amaçlı ücretsiz bir alan için açmıştık hastane işleri yüzünden 2-3 gün bilgisayarda olamadım o ara kapatılmış yoksa ben otomatik yedek bile ayarlardım. Sonuçta google cloud hocam en güvenilir olarak görüyordum hatta ücretli sürüme geçicektim fikrimi değiştirdim lak diye sunucu kapatılır mı ya yedekleri bile iletmiyorlar böyle bir hizmet olamaz. Kendilerine ulaşılmasın diye ellerinden gelenide yapıyorlar.

ironturkish adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam, ben hiti olmayan blogumu bile yedekliyorum her yazı girdiğimde. Umarım sorunu halleder ve bundan sonra böyle hatalar yapmazsınız.
Sağolun hocam ama benim bir hatam olmamalı burada, sunucu bu sonuçta lap diye kapatılmazki hadi kapattın yedekleri bari ilet güvenmişiz sunucu almışız googleden