Merhabalar, bu günlerde burayı biraz fazla meşgul ettim ama sağolsun her zaman bir arkadaş yardımcı oldu yine bir problemim var.
if isset yöntemleri ile denedim fakat beceremedim son çare olarak konu açmak zorunda kaldım.
<?php the_field('web_sitesi'); ?>gibi 3 değer var farklı, özel alanlar. Bunlarda eğer bir veri girişi, girdi yok ise yani boş ise <li></li>kısımlarının görünmesine gerek yok fakat aşağıdaki şekilde her halükarda çıkıyor.
Bunu nasıl mümkün kılarız?
<div class="description-item links">
<div class="row-details">Sosyal Linkler</div>
<ul>
<li>
<a class="link-out homepage" data-id="item-2545" href="<?php the_field('web_sitesi'); ?>" rel="nofollow" target="_blank"><i class="fa fa-external-link-alt m-right-5"></i> Web Sayfası</a>
</li>
<li>
<a class="facebook link-out facebook" data-id="facebook-2310" href="<?php the_field('facebook_linki'); ?>" rel="nofollow" target="_blank"><i class="fab fa-facebook m-right-5"></i> Facebook</a>
</li>
<li>
<a class="twitter link-out twitter" data-id="twitter-2311" href="<?php the_field('twitter_linki'); ?>" rel="nofollow" target="_blank"><i class="fab fa-twitter m-right-5"></i> Twitter</a>
</li>
<div class="clear"></div>
</ul></div>
</div>