cdermnx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar aktif olarak yazılım üzerinden hizmet vermekteyim. Ancak başlıkta pelirttiğim gibi pelteğim 'R' harfini söyleyemiyorum. aynı zaman da heyecanlanrdığım anlarda ufak bir kekemelik yaşamaktayım. Müşterilerde güven amaçlı telefonda görüşmak istediği oluyor ancak benimle sürekli konuşmayan birisi ile konuştuğum zaman ne dediğimi anlamakta zorluk çekebiliyor farkına varabiliyorum karşımda ki kişinin nasıl olduğunu. Ve bu benim ciddi anlamda kırıyor o nedenle elimden geldiğince telefondan görüşememekteyim. Benim de hoşuma gitmiyor rahatça konuşamamak ancak geçmeyen bir şey aslında bir çok insanda geçiyor ama bende henüz geçmedi. Bu konu nedeni ile çok ciddi psikolojik sıkıntı yaşadığım olmakta hayata küsme noktasına defalarca geldiğimi biliyorum. Hele ki bu rahatsızlığı yani peltekliği "kızların hoşuna gittiği için" öyle konuştuğumu iddia eden bile oluyor. Çok kötü bir durum bu nedenle evden elimden geldiğince çıkmıyorum galibada ömrümün sonuna kadar öyle olacak. Önerileriniz varsa alabilirim. Çalış vs lütfen demeyin zamanında gerçekten gayret gösterdim ancak fazla düşününce psikolojikmen ciddi zarar vermekteyim kendime. Okuduğunuz için teşekkür ederim.. Yazmamın bir anlamı yok belkide içimdeydi arkadaş olarak ta pek kimsem olmadığından r10 ailesine içimi dökmek istedim.
Allah başka dert vermesin