10 tl ye vps arayanlara ciddi ciddi cevap yazanlar var

10 tl ye vds arayan hadi utanmadan konu açıp arıyor

burasını anladık
ama cevap yazmak nedir
siz bunlara cevap yazdıkça 5 tl ye bile vds arayan çıkacak
--------------------------------------------
bende arıyorum
maximum vds başına 8 tl veririm 2 gb ramlı ve 50'şer GB SSD diskli olsa yeter
ve bir kaç tane alacam
tostculardan teklifleri pm ile bekliyorum
mesajını sonradan editleyip üslubun ayarını kaçırmışsın.
öncelikle 1, yurtdışında 5 liraya (5 usd değil bu arada, bildiğin 5-6 lira taxıyla birlikte) domain satan yerler var. burda türk markasıyım diye geçinenler aynı domaine 70 80 lira fiyat biçiyor. hani sadece 1 senelik alacak olsam bile yenilemesini düşünmüyorum belki. ikisinin arasındaki fiyata bak. hep siz iyisiniz ya hani. 10 lira kısmına gelirsek. işin komik kısmı bundan 3 ay önce bi firmadan 5 liraya alıyorum 1gb olanı ve 30 liraya 6 tane felan alıyordum işimi görüyordu. şimdi araştırdım sanırım kapanmış. yani çok afedersiniz ama 500 liraya sunucu alsam bana ağam paşam ayakları çekeceksin, 10 liraya isteyince bunlar şunlar diye bi ezmeler yermeler. sen zaten şu an 1000 liralık sunucuyu 5 liraya versen yine almam. insan kazanmak önemli para değil bunu bi kavra. ayrıca mesajımda da belirttim çok bir şey yapmayacağım altı üstü bir browserdan bir siteyi açacağım ve duracak. sunucu deliler gibi kaynak tüketimi de yapmayacak. yani ne bu aşağılama anlamadım. öğrenciyim param çıkışmıyor.1 gb ramli vpsye 30 tl versem ihtiyacım olduğu şekilde 3 tanesi 90-100 liraya felan gelir e benim de o kadar gelir ayıracak durumum yok. tamam hizmet vermeyebilirsin ama vereceklere de laf yapma hakkın ya da lüksün yok.