Uzun süredir bir sağlık problemim yüzünden Ankara'ya gidip geliyorum.
Dünde yine bir kontrol için Ankara'ya gidecektim.Gece 11 de olan randevum nedeni ile gündüzde eşimi ve oğlumu wonderlanda götüreyim dedim.

Yola erken çıktım.Çok güzel bir hız ile güzel bir yol aldım.Ancak nasıl oldu anlamadım motor soğutma suyu arızası almaya başladım.

Ciddi birşeyolduğunu düşündüm ve araçtan aşağı inip hemen kontrollerimi sağladım. Kontrol ettiğimde radyatör kapağının yarı açık olduğunu fark ettim.Biraz kulak verdiğimde ise radyatör bildiğiniz su kaynatıyor.

Yapılması gereken beklemekti bir saat boyunca bekledim.Araç dinlendikten sonra radyatördeki ekiği tamamladım kapağı sıkıca kapattım yola çıktı.Arızada yok araçta sorunda yok.

20 Km sonra araç çekişten düştü yolun ortasında kalıverdim.O an anladım araç conta yaktı. 3,5 saat cekicinin gelmesini bekledim.

Oğlan 5,5 yaşında karnım açıktı demeye başladı. küçük kızım 4 aylık eşim emziriyor bu yüzden eşimde açıktı ve şekeri düştü. Yoldan çekenlere el ettim Allahtan biri durdu aracında su , kraker varmış verdi eşim biraz düzeldi.

Randevu saatimizi geçirdik rica minnet orada olan ankaralı bir arkadaştan istedik sırasını verdi öyle Mr çekindik. Gece gelirken otobüs bulamadık aktarmalı gelecektir son anda yer açılmış sanırım öyle yer bulduk.

Çocuk araçta ağlıyor rahatsız oldu ilk kez otobüse biniyor basık bir ortam ve leş gibi ayak kokuyor.Eşim çocuk ağlıyor diye bunaldı, ben birşey yapamıyorum vs.vs.vs.vs. Dedim sanırım Allah beni sınıyor.

Siz siz olun araç babanızın dahi olsa emanet araç ile yola çıkmayın. Araç benim babamındı ancak başa bela olacakya onu çekmemiz gerekiyor ya malesef bizde çektik. Ne kadar masraf çıkar bilmiyorum.Hayırlısı olsun.Dün baya doldum sinirlendim içimdekini atamadım buraya yazayım dedim.Normalde özel hayatımı pek yazmam.Kusura bakmayın.