Samsung marka terlik varsa terlik bile alma derim.
S8 ilk çıktığı zamanlar aldığım telefonda hayalet ekran oluştu.
Garantiye gönderdim telefona instagram yüklediğiniz için garanti dışı kaldı dediler.
Aylarca samsung servislerini aradım,twitter destek hesabı öyle bir şey olmaz belgeyi gönderin dedi belgeyi gönderdikten sonra mesajlarıma cevap bile vermedi .
Ben samsung kadar rezil bir firma görmedim.
Samsungdan kulaklık hatta şarj aleti bile almayın,rezalet ötesi tam ******** firma.
İnstagram yuklendi diye garanti dışı kalan cihaz olayını ilk defa duyuyorum, komedi mi dram mı bilemedim. Geçmiş olsun. O cihazda yaşamış olduğunuz sorun sebebi ile bu cihaz için aynısını söylemek yanlış olur lakin demek istediğiniz sanırım satış sonrası garanti konusunda teknik servisin rezilliği..
Valla işte arada kaldım, kullanan arkadaşlar neye göre tavsiye eder ya da etmez bakacağım. Tavsiyeniz için teşekkür ederim
Samsung A50 bir tık üstün ama sırf samsung sevmediğim için Xiaomi yada Huawei bakıyorum. Eşim illaki samsung istediği için 3 ay önce A50 aldım ama kendime almam
Benim hanımda da öyle bir takıntı var, alışkanlıklar diyelim. Eşiniz memnun mu? Kamera, resim kalitesi vs özellikle merak ettiğim konulardan biri.